上一頁下一頁
發新話題

幾年未精過啦....今次徵女性朋友客串下..........

收藏  |  訂閱
1.1k  22.2k

引用:
原帖由 朱仔包 於 2009-6-23 11:24 AM 發表 查看引用來源
我最怕啲狗闻我.....:smile_42:
其實我都怕...我推開左架....

引用:
原帖由 朱仔包 於 2009-6-23 11:27 AM 發表 查看引用來源
尤其是有鼻涕果啲....好核突架!
病先係咁姐..............
你都係咁樣架播..........

引用:
原帖由 朱仔包 於 2009-6-23 11:38 AM 發表 查看引用來源
你今餐唔俾條西施骨黎....信唔信我咬你吖嗱......主人!:smile_34:
西施骨姐....閑事啦...比個西施就唔得姐.......

引用:
原帖由 11711171 於 2009-6-23 11:40 AM 發表 查看引用來源

西施骨姐....閑事啦...比個西施就唔得姐.......
好似d有錢佬去包左個咁.....
總良...錢..銀..食物..唔係問題....
最緊要..我想點就點...........

引用:
原帖由 朱仔包 於 2009-6-23 11:38 AM 發表 查看引用來源
你今餐唔俾條西施骨黎....信唔信我咬你吖嗱......主人!:smile_34:
養人會重惡....

引用:
原帖由 11711171 於 2009-6-23 11:42 AM 發表

好似d有錢佬去包左個咁.....
總良...錢..銀..食物..唔係問題....
最緊要..我想點就點...........
你講到咁恐怖..... 你夜晚瞓唔着果陣....唔會走去搞佢掛?

引用:
原帖由 11711171 於 2009-6-23 11:37 AM 發表

咁唔好等閃電先結啦.....
有男朋友先講啦:smile_22:

引用:
原帖由 11711171 於 2009-6-23 11:38 AM 發表

其實我都怕...我推開左架....
你都怕?:smile_41: 你驚臭暈佢?:smile_30:

引用:
原帖由 朱仔包 於 2009-6-23 11:47 AM 發表 查看引用來源
你講到咁恐怖..... 你夜晚瞓唔着果陣....唔會走去搞佢掛?
睇下佢訓緊個樣LO.......覺得好可愛...

暫時未想過搞狗咁得人驚播...

引用:
原帖由 小小姑娘 於 2009-6-23 11:49 AM 發表 查看引用來源

有男朋友先講啦:smile_22:
你無咩...條街都大把.....

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆