上一頁下一頁
發新話題

(至暈飯局版)~Discuss~ 足球隊 徵 靚女觀眾 & 啦啦隊~174

收藏  |  訂閱
769  23.8k

引用:
原帖由 朱大少 於 2009-6-11 02:44 PM 發表 查看引用來源
足球版又有事喇:smile_39:
天下本無事,庸人自擾之:smile_35:

阿奇果然有大袋長風範:smile_30:

引用:
原帖由 cyruski 於 2009-6-11 02:49 PM 發表 查看引用來源

天下本無事,庸人自擾之:smile_35:
唉....人各有志.....佢可能為阿權抱不平卦....:smile_13:

引用:
原帖由 朱大少 於 2009-6-11 02:50 PM 發表 查看引用來源
阿奇果然有大袋長風範:smile_30:
我本來唔想犯眾憎出聲,不過我忍左好耐,我要公平d 講返句人話:smile_13:

引用:
原帖由 cyruski 於 2009-6-11 14:54 發表 查看引用來源

我本來唔想犯眾憎出聲,不過我忍左好耐,我要公平d 講返句人話:smile_13:
出聲唔代表會乞人憎, 唔出聲既亦都唔代表想獨善其身

算把啦......:smile_13:

引用:
原帖由 cyruski 於 11-6-2009 14:54 發表 查看引用來源

依家似係我犯眾憎多D喎...:smile_40:

引用:
原帖由 shizuka 於 2009-6-11 03:01 PM 發表 查看引用來源

出聲唔代表會乞人憎, 唔出聲既亦都唔代表想獨善其身
講不出聲 講不出聲
任由自己 半夜驚醒
我只不過偶爾受了驚
於是 才遺忘本性:smile_13:

引用:
原帖由 ix-man 於 2009-6-11 03:14 PM 發表 查看引用來源

依家似係我犯眾憎多D喎...:smile_40:
其實場波又唔係唔受你玩,唔俾你報, 平時有波不嬲都預埋你ga 啦, 有乜事咪係呢邊傾law, 唔好小事化大:smile_38:  
如果我問中越攞左場紙揾到隊Puma隊友賽, 淨post係成徵區比舊隊友報先,咁又有問題呀!
我想齊人有波踢咋! 有事係度傾唔好攪死晒....:smile_40:

引用:
原帖由 mrsvvti 於 11-6-2009 15:49 發表 查看引用來源

其實場波又唔係唔受你玩,唔俾你報, 平時有波不嬲都預埋你ga 啦, 有乜事咪係呢邊傾law, 唔好小事化大:smile_38:  
如果我問中越攞左場紙揾到隊Puma隊友賽, 淨post係成徵區比舊隊友報先,咁又有問題呀 ...
其實我真係強烈感覺倒係唔比我報囉....
雜牌軍 同 舊隊友 真係兩回事囉...
我仲突登問埋雜牌軍有D咩人?
你地都睇倒格!
所能你地會覺得好少事啦.
但係我真係完全唔覺得你地有比我報名既意欲囉...:smile_13:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆