上一頁下一頁
發新話題

clxMxCCCXCIV徵各方好友

收藏  |  訂閱
1.5k  36.1k

引用:
原帖由 lovevk 於 2009-5-21 10:44 AM 發表 查看引用來源

pm講pm講:smile_44::smile_30:
械咪咪嚟架~!巧免揀~~!5巧呢恕講~~~!:smile_44: :smile_44: :smile_30:

引用:
原帖由 吳浩康 於 2009-5-21 10:33 AM 發表 查看引用來源

原來係你~~~~:smile_40: :smile_40: ~~~叫佢番生
我今次無掟西瓜佢都浦左面o咼:smile_40:

引用:
原帖由 **貶貶** 於 2009-5-21 10:43 AM 發表

咁你實著得好少啦~!
邊個...邊個著得好少:smile_47::smile_47:
尋日係街見到有人著低胸衫, 我高佢大半個頭, 咩都睇晒:smile_47:

引用:
原帖由 **貶貶** 於 2009-5-21 10:43 AM 發表 查看引用來源

咁你實著得好少啦~!
唔係:smile_42:

以為落雨,仲着左BOOT:smile_27: :smile_27:

:smile_13:
引用:
原帖由 lovevk 於 2009-5-21 10:45 AM 發表 查看引用來源

日光日白:smile_30:
我入黎時, 一去就去左個只有office hr先有人o既舖,
之後就慣左, 不過我宜家夜晚都會黎, 可能佢地大多大家屋,
夜晚唔會上黎呱:smile_41:
有我在呢~~!要唔要幫幫手呢而家~!?:smile_13: :smile_13:

引用:
原帖由 lovevk 於 2009-5-21 10:46 AM 發表 查看引用來源

邊個...邊個著得好少:smile_47::smile_47:
尋日係街見到有人著低胸衫, 我高佢大半個頭, 咩都睇晒:smile_47:
甘個女女得唔得架?有幾大呀:smile_47:

引用:
原帖由 FEVER803 於 2009-5-21 10:45 AM 發表 查看引用來源

我今次無掟西瓜佢都浦左面o咼:smile_40:
已經再沉番~~:smile_34: :smile_34:

引用:
原帖由 lovevk 於 2009-5-21 10:46 AM 發表 查看引用來源

fever好sex~~!:smile_47: :smile_47: :smile_47:
你咪好高囉~!?講嚟聽吓得呱~~!

引用:
原帖由 FEVER803 於 2009-5-21 10:47 AM 發表 查看引用來源

以為落雨,仲着左BOOT:smile_27: :smile_27:
用尼裝水牙~~~:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 FEVER803 於 2009-5-21 10:47 AM 發表 查看引用來源

吓...............而家係咪著涼鞋好d呀~!
一於開行冷氣啦!!:smile_22: :smile_22: :smile_22:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆