上一頁下一頁
發新話題

【萬里長徵】.......... 神經俠侶 心靈詩

收藏  |  訂閱
737  6.5k

引用:
原帖由 公仔貓麵 於 2009-5-13 09:38 PM 發表
大呼到:smile_38: :smile_46:
long time no see 喎~~    去左搵俏護士呀~~:smile_46:

引用:
原帖由 胡show仔 於 2009-5-13 09:42 PM 發表 查看引用來源
冇天份
去廁所擺個靚堆囉:smile_30:

引用:
原帖由 胡show仔 於 2009-5-13 09:37 PM 發表 查看引用來源
我不嬲都係裙腳仔 pat pat 個細佬 BringMeEat 你哋吹雞我咪拉住裙腳到囉:smile_30:
唔好咁講啦, 最緊要你肯參與, 己經好好啦
我仲要靠你教波架:smile_30:

引用:
原帖由 downdownda 於 2009-5-13 09:45 PM 發表 查看引用來源

long time no see 喎~~    去左搵俏護士呀~~:smile_46:
呢期搞間屋搞到紋:smile_27:

引用:
原帖由 胡show仔 於 2009-5-13 09:40 PM 發表
唯有係咁啦
雪定支凍水, 變冰, 用條毛巾包字帶出街, 熱就攞條毛巾用, 再飲埋凍水........正~~:smile_46:

引用:
原帖由 胡show仔 於 2009-5-13 09:42 PM 發表
冇天份
睇人玩~~

引用:
原帖由 公仔貓麵 於 2009-5-13 09:43 PM 發表

feel d:smile_38:
mor mor 大孚~~:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 Inliz 於 2009-5-13 09:45 PM 發表 查看引用來源

唔好咁講啦, 最緊要你肯參與, 己經好好啦
我仲要靠你教波架:smile_30:
利是:smile_38:

引用:
原帖由 胡show仔 於 2009-5-13 09:43 PM 發表
咁就5月食多幾餐先喇
下星期五, 去食烏頭囉~~ 沙田果邊喎~~ 不過禾唔記得係冰間喎~~ 唔該有茅人提供到:smile_38: :smile_38:

引用:
原帖由 公仔貓麵 於 2009-5-13 09:47 PM 發表

呢期搞間屋搞到紋:smile_27:
要求高  搞到忟~~:smile_46:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆