上一頁下一頁
發新話題

4月全接觸,日日都有團(夠3人就成團)有錢佬迷情OL光豬團,450全包,250齊K(第三版)

收藏  |  訂閱
764  7.9k

引用:
原帖由 kaka1111 於 2009-4-7 10:32 PM 發表 查看引用來源

係BLACKLIST HER
如果係我一定覆啅:smile_34: 睇下邊個死係邊個手上:smile_34:

引用:
原帖由 homoommoom 於 2009-4-7 10:36 PM 發表 查看引用來源

如果係我一定覆啅:smile_34: 睇下邊個死係邊個手上:smile_34:
師傅,咁下步點搞呀?

引用:
原帖由 homoommoom 於 2009-4-7 10:34 PM 發表 查看引用來源

女人係咪lum你…好多行為動作睇得出架…最重要係眼神…:smile_34:
遇到d一見就好lum你既…你唔使點做都食硬佢…就好似星期六晚我foc果條K女…
佢主動車我…但我拉佢入房佢完全無抗拒!
遇到d對你有 ...
其賣B小姐都係:smile_30:

引用:
原帖由 CP伏特加 於 2009-4-7 10:37 PM 發表 查看引用來源

知你有男人味啦:smile_45: :smile_45: :smile_45:

引用:
原帖由 homoommoom 於 2009-4-7 10:35 PM 發表 查看引用來源
交流下心得姐…
我係廢柴一條嚟啫 :smile_42::smile_42:

引用:
原帖由 homoommoom 於 2009-4-7 10:36 PM 發表 查看引用來源

我要覆啅呀~~~~:smile_22:

引用:
原帖由 kaka1111 於 2009-4-7 10:31 PM 發表 查看引用來源

睇黎都好像失敗喎:smile_39:
女見得多…細心留意多d…都唔太難既…了解多d估唔足十成條女諗咩…都有六七成啦…:smile_42:

引用:
原帖由 CP伏特加 於 2009-4-7 10:37 PM 發表 查看引用來源
多情種係唔同啲嘅 :smile_39::smile_39:

引用:
原帖由 mokisui 於 2009-4-7 10:38 PM 發表 查看引用來源

我係廢柴一條嚟啫 :smile_42::smile_42:
咁又唔好咁講,天生我才必有用0者

引用:

下…重衰係一件b小姐手架原來…咁多…:smile_27: :smile_27:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆