上一頁下一頁
發新話題

*聚緣會*誠徵30以上單身好男好女,一齊旅行,打牌,唱K,shopping,party...(非誠勿入)16

收藏  |  訂閱
763  18.2k

本 會 雖 願 廣 結 善 緣, 亦 望 各 會 員 惜 緣........今 日 空 閒, 有 感 要 發.

1.話我地玩得太斯文........本會無劈酒,品酒則無妨.
2.話自己怕醜........會長都怕,但更怕...就咁就到對岸,咩都未來得切.
3.PM完之後去如黃鶴........咁算咩???
.........

引用:
原帖由 緣碌碌 於 2009-3-28 04:49 PM 發表 查看引用來源
本 會 雖 願 廣 結 善 緣, 亦 望 各 會 員 惜 緣........今 日 空 閒, 有 感 要 發.

1.話我地玩得太斯文........本會無劈酒,品酒則無妨.
2.話自己怕醜........會長都怕,但更怕...就咁就到對岸,咩都未來得切.
3. ...
咁大膽PM咁同你講:smile_41: :smile_41: :smile_30:

引用:
原帖由 天使一號 於 2009-3-28 04:39 PM 發表 查看引用來源
hi 呀:smile_38:
好 番 D 未 啊???:smile_15:
我 好 似 黎 ING......作 病........:smile_19:

引用:
原帖由 kaya 於 2009-3-28 04:48 PM 發表 查看引用來源
洗唔洗咁毒呀樓主
唔 TEA 啦 ??

引用:
原帖由 緣碌碌 於 2009-3-28 04:51 PM 發表 查看引用來源

好 番 D 未 啊???:smile_15:
我 好 似 黎 ING......作 病........:smile_19:
好返啦, 以家又輪到你作 病呀:smile_40: :smile_40:

引用:
原帖由 天使一號 於 2009-3-28 04:50 PM 發表 查看引用來源

咁大膽PM咁同你講:smile_41: :smile_41: :smile_30:
咩 都 有.......今 日 攞 黎 講 下 JE...........

引用:
原帖由 緣碌碌 於 2009-3-28 04:52 PM 發表 查看引用來源

唔 TEA 啦 ??
嘆完啦!等你咩

引用:
原帖由 緣碌碌 於 2009-3-28 04:49 PM 發表 查看引用來源

3. ...
無話斯唔斯文既,只有岩唔岩玩姐
呢句唔多明,乜係對岸呀

引用:
原帖由 緣碌碌 於 2009-3-28 04:54 PM 發表 查看引用來源

咩 都 有.......今 日 攞 黎 講 下 JE...........
哦, :smile_30:

hello ar~ ~ ~ :smile_35:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆