上一頁下一頁
發新話題

<<小天使........誠徵各方好友來同我傾心事>>

收藏  |  訂閱
743  5.2k

引用:
原帖由 傷心小天使 於 2009-3-5 10:20 AM 發表 查看引用來源

如果我每一天都可以用美好心情咁返工..................我會開心D:smile_13: :smile_13:
咁嘗試下啦

引用:
原帖由 傷心小天使 於 2009-3-5 10:54 AM 發表 查看引用來源

我都知係真....................但點解咁擔心我有事呢
因為想了解多d lor..........巧擔心

引用:
原帖由 傷心小天使 於 2009-3-5 10:20 AM 發表 查看引用來源

唔問又點知好定唔好呢
只蘋果爛..............唔使食左先知

引用:
原帖由 tommy1601 於 2009-3-5 10:56 AM 發表 查看引用來源

因為想了解多d lor..........巧擔心
你想了解我多D.............定係了解我工作多D呢

引用:
原帖由 驀然回首 於 2009-3-5 10:56 AM 發表 查看引用來源
只蘋果爛..............唔使食左先知
見到係爛蘋果.............唔駛問都唔會食啦

引用:
原帖由 傷心小天使 於 2009-3-5 10:57 AM 發表 查看引用來源

你想了解我多D.............定係了解我工作多D呢
我諗係個人 lor..............我諗呀

引用:
原帖由 驀然回首 於 2009-3-5 10:55 AM 發表 查看引用來源
咁嘗試下啦
以後都唔會在試到:smile_19: :smile_19: :smile_19:

引用:
原帖由 tommy1601 於 2009-3-5 10:59 AM 發表 查看引用來源

我諗係個人 lor..............我諗呀
你成日都諗住我啦...........................

引用:
原帖由 傷心小天使 於 2009-3-5 11:02 AM 發表 查看引用來源

你成日都諗住我啦...........................
都算 la...妳出現卜卜跳 ma

引用:
原帖由 tommy1601 於 2009-3-5 11:03 AM 發表 查看引用來源

都算 la...妳出現卜卜跳 ma
我出現就卜卜跳.................
如果我唔出現係咪停止心跳................................

X10000000000000000000000(笑死)

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆