上一頁下一頁
發新話題

徵紅魔迷FANS入黎吹水講波經乜都講一餐 (PART 110)

收藏  |  訂閱
738  6.7k

賓利迪私 真係明玩野  約又唔續 人換又亂咁換 一拍2散 問你死未:smile_27: :smile_44: :smile_30:

真係追平喎...:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 tank1438 於 2009-3-1 12:39 AM 發表
依家兩隊都差唔多玩完喇....:smile_40::smile_40:
今季入直路時會有多d變數....
問題就係今年太多隊一齊打護級囉....... :smile_44:

真係計計埋埋有一半都可以叫做護級球隊........

引用:
原帖由 tank1438 於 2009-3-1 12:43 AM 發表
真係追平喎...:smile_30: :smile_30:
頂唔頂得住呢.....
架車係咁發狂車...... :smile_44:

引用:
原帖由 im18xcm 於 2009-3-1 12:46 AM 發表 查看引用來源今季入直路時會有多d變數....問題就係今年太多隊一齊打護級囉....... :smile_44:真係計計埋埋有一半都可以叫做護級球隊........
得番11場..差十分喎...咁都攞唔到冠軍...費sir即刻激到退休都似呀...

真係頂唔到.......

引用:
原帖由 im18xcm 於 2009-3-1 12:49 AM 發表 查看引用來源頂唔頂得住呢.....架車係咁發狂車...... :smile_44:
真係頂唔住...俾林伯入波...:smile_45::smile_45:

阿記又和...big4...bye bye lu....:smile_15: :smile_15:
如果villa聽晚win埋...阿二真係爭崩頭呀....:smile_40: :smile_40:

引用:
原帖由 tank1438 於 2009-3-1 12:59 AM 發表
阿記又和...big4...bye bye lu....:smile_15: :smile_15:
如果villa聽晚win埋...阿二真係爭崩頭呀....:smile_40: :smile_40:
亞2未必得... 亞3有機會....
亞記真係好唔掂... 就快亞5都保唔到....... :smile_44:

Morning All:smile_38:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆