上一頁下一頁
發新話題

己丑年正月+四一天遊

收藏  |  訂閱
767  21.1k

引用:
原帖由 ~基頭四~ 於 2009-2-18 09:54 AM 發表 查看引用來源

算你醒目。:smile_30:
今日我想買
魚明櫈:smile_30:

引用:
原帖由 ~基頭四~ 於 2009-2-18 09:28 AM 發表 查看引用來源

你無去咩?:smile_41: :smile_30:
無粉腸份:smile_38:

引用:
原帖由 頂李個費~老費 於 2009-2-18 09:59 AM 發表

PM me e-mail :smile_38:

引用:
原帖由 頂李個費~老費 於 2009-2-18 09:59 AM 發表 查看引用來源

平安回來牙:smile_38:
食咩早餐呀:smile_38:
係咪食咗3條腸粉呀:smile_30:
:smile_30:

各位大大早晨:smile_38: :smile_38: :smile_38:

引用:
原帖由 ha-ha-ha 於 2009-2-18 10:07 AM 發表 查看引用來源
各位大大早晨:smile_38: :smile_38: :smile_38:

早晨蝦公公

引用:
原帖由 頂李個費~老費 於 2009-2-18 09:59 AM 發表

早晨 收PM:smile_38:

引用:
原帖由 Moussa 於 2009-2-18 10:17 AM 發表 查看引用來源

你要入馬場咩:smile_14:

引用:
原帖由 少年遊俠 於 2009-2-17 06:49 PM 發表 查看引用來源

# 85 既內容 !

你可能覺得同人起花名開玩笑冇問題 , 但係我唔係 ! 呢度既版規都係唔容許 !

可能你唔介意俾人叫你做契細佬【老廢柴】, 但係我絕對介意俾人叫做契細佬【小鍊油柒】!

:smile_08:  ...
咩事:smile_41: 入嚟又 OFF TOPIC

你可能覺得同人起花名開玩笑冇問題
我同人起花名有咩問題:smile_41: 又唔係同你講,又唔係同你起:smile_41:

但係我唔係 ! 呢度既版規都係唔容許 !
我唔識你,你係唔係唔關我事
呢度既版規由版主定奪
已同車版閒談,絕對尊重車版決定

可能你唔介意俾人叫你做契細佬【老廢柴

實不相瞞,我介唔介意都唔關你事
但係我絕對介意俾人叫做契細佬【小鍊油柒】!
你絕對介意俾人叫做X細佬【小X油X】係你既事,唔關我事,我無甘叫過你,閒談時亦唔係話你
車版扣左我5隻手指,我仍然尊重裁決同尊重佢

歡迎理性討論,回帖重詳細過出帖,唔知有無分加
我記得我第一次加分是答問題+2分

穩陣D:pm版主先

都係果句:
善有善報、惡有惡報
天理循還、天公地道
若然不報、時辰未到
我對【超版】【車版】【龍版】既景仰
有如滔滔江水,綿綿不絕
又如黄河氾濫,一發不可收拾

引用:
原帖由 Moussa 於 2009-2-18 10:17 AM 發表 查看引用來源

謝謝.....老爺

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆