上一頁下一頁
發新話題

盈天使之家~徵朋友傾譏.26歲以上.型仔靚女快d入黎la.都想徵男朋友(part36)11/2開年飯

收藏  |  訂閱
744  7.4k

引用:
原帖由 cool_la_la_ying 於 2009-2-8 01:53 PM 發表 查看引用來源

兩首歌都好聽wor
個歌名夠意思啦.

十個"他"不如一個"妳"~~~全板一定有十個他同妳喇!

講真.我好鍾意janice嘅歌.

引用:
原帖由 cool_la_la_ying 於 2009-2-8 01:52 PM 發表 查看引用來源

哦.....:smile_35:
你做乜咁嘅樣呀:smile_41:----->:smile_35:

引用:
原帖由 月英 於 2009-2-8 01:58 PM 發表 查看引用來源

個歌名夠意思啦.

十個"他"不如一個"妳"~~~全板一定有十個他同妳喇!

講真.我好鍾意janice嘅歌.
haha.....係wor......好match呀
同埋佢唱歌真係好聽....我都有買佢隻碟

引用:
原帖由 YMC622 於 2009-2-8 01:58 PM 發表 查看引用來源

你做乜咁嘅樣呀:smile_41:----->:smile_35:
冇呀.....haha

引用:
原帖由 cool_la_la_ying 於 2009-2-8 02:05 PM 發表 查看引用來源

冇呀.....haha
係呀.....:smile_45:

引用:
原帖由 cool_la_la_ying 於 2009-2-8 02:05 PM 發表 查看引用來源

haha.....係wor......好match呀
同埋佢唱歌真係好聽....我都有買佢隻碟
我都買咗.我有超過七年無買cd聽.上次個隻係rubbie william.
其中一首歌係"i will be a better man":smile_35:
為咗jancie嘅歌.括出去...
為咗我愛嘅人.拋個身出去

亞妹又玩失蹤:smile_41:

引用:
原帖由 YMC622 於 2009-2-8 02:10 PM 發表 查看引用來源

係呀.....:smile_45:
haha....你好似好唔滿意咁wor

引用:
原帖由 月英 於 2009-2-8 02:13 PM 發表 查看引用來源

我都買咗.我有超過七年無買cd聽.上次個隻係rubbie william.
其中一首歌係"i will be a better man":smile_35:
為咗jancie嘅歌.括出去...
為咗我愛嘅人.拋個身出去
haha.....點拋呀??

引用:
原帖由 YMC622 於 2009-2-8 02:26 PM 發表 查看引用來源
亞妹又玩失蹤:smile_41:
冇呀.....我仲起到呀^^

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆