上一頁下一頁
發新話題

徵各方<<好男>>好女交個朋友傾下計, 有緣入黎聚聚^..^(20)

收藏  |  訂閱
742  5.0k

引用:
原帖由 ON車車 於 2009-1-21 10:50 AM 發表 查看引用來源

你唔o黎....冇人車我返屋企:smile_22: :smile_22:
...不過我成十二點至走得:smile_13:

大家
我有個對我黎講好重要o既好消息想同大家講:smile_38: :smile_38:
老闆問我減薪ok嗎? 維持半年, 因為我有提過就算減人工都想佢請番我,
聽完我咁講, 原來佢都有諗過, 不過驚講完傷感情無講出口,
我話ok, 雖然我知只會越黎越難搵野做, 不過我都想搏一搏,
我都唔知出到去會點, 呢半年揀到一份自己鍾意都可能去見下,
壓力無咁大
我好開心呀, 好耐無試過咁開心, 雖然減人工, 但都好開心:smile_30:

引用:
原帖由 lovevk 於 2009-1-21 10:53 AM 發表 查看引用來源
大家
我有個對我黎講好重要o既好消息想同大家講:smile_38: :smile_38:
老闆問我減薪ok嗎? 維持半年, 因為我有提過就算減人工都想佢請番我,
我話ok, 雖然 ...
好野.......我會好鄧你開心
o甘開心.....你會唔會請我地食下飯呢

引用:
原帖由 大投文 於 2009-1-21 10:51 AM 發表 查看引用來源

...不過我成十二點至走得:smile_13:
我地都係12點幾先走...:smile_22: :smile_22:

引用:
原帖由 ON車車 於 2009-1-21 10:44 AM 發表 查看引用來源

樓主擒晚...唔同我坐:') :')
喂.....係你掛住同車公坐:smile_45:

引用:
原帖由 ON車車 於 2009-1-21 10:54 AM 發表 查看引用來源

減左2千蚊人工喎:smile_14: 仲要我請:smile_45:
你新年封利事唔該大封d:smile_30:

引用:
原帖由 lovevk 於 2009-1-21 10:53 AM 發表 查看引用來源
大家
我話ok, 雖然 ...
柳暗花明又一村:smile_30: ...
樓主請食飯慶祝下喇...:smile_46:

引用:
原帖由 lovevk 於 2009-1-21 10:56 AM 發表 查看引用來源

喂.....係你掛住同車公坐:smile_45:
車公都係坐一邊o者:smile_45: :smile_45:

引用:
原帖由 ON車車 於 2009-1-21 10:54 AM 發表 查看引用來源

減人工仲要人請妳食飯…?:smile_14:
我街口有個阿婆乞緊錢喎,妳順便打劫埋佢啦去…

引用:
原帖由 lovevk 於 2009-1-21 10:57 AM 發表 查看引用來源

減左2千蚊人工喎:smile_14: 仲要我請:smile_45:
你新年封利事唔該大封d:smile_30:
傻啦...我地下次o既分唇....我同爸爸會安排係.....2月中打後, 過左舊曆十五先出

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆