上一頁下一頁
發新話題

徵♡6月雙子座一齊傾計♡其他星座都歡迎架【173】

收藏  |  訂閱
739  6.3k

引用:
原帖由 628kk 於 2009-1-18 09:32 PM 發表 查看引用來源

:smile_27: 都知道架喇!:smile_42:
猛問我亞樂d野(上次亞樂陪佢地去架:smile_42: )

引用:
原帖由 晴- 於 2009-1-18 09:33 PM 發表 查看引用來源
但你覺得同後者發展機會大tim:smile_13:
:smile_13: 我有主動搵佢同佢傾計~
:smile_39: 不過好似感覺差d!

引用:
原帖由 晴- 於 2009-1-18 09:35 PM 發表 查看引用來源

猛問我亞樂d野(上次亞樂陪佢地去架:smile_42: )
:smile_42: 都係問妳野啫!

引用:
原帖由 628kk 於 2009-1-18 09:37 PM 發表 查看引用來源

:smile_13: 我有主動搵佢同佢傾計~
:smile_39: 不過好似感覺差d!
係呀...:smile_13:

引用:
原帖由 628kk 於 2009-1-18 09:38 PM 發表 查看引用來源

:smile_42: 都係問妳野啫!
好大聲嘛...我唔鐘意甘:smile_13:

引用:
原帖由 晴- 於 2009-1-18 09:40 PM 發表 查看引用來源

係呀...:smile_13:
:smile_13: 佢係公司好忙架~
:smile_13: 有時11點先見佢係屋企on!
:smile_13: 都幾難約!

引用:
原帖由 晴- 於 2009-1-18 09:41 PM 發表 查看引用來源

好大聲嘛...我唔鐘意甘:smile_13:
好似哥哥咁細聲就好喇!

引用:
原帖由 628kk 於 2009-1-18 09:42 PM 發表 查看引用來源

:smile_13: 佢係公司好忙架~
:smile_13: 有時11點先見佢係屋企on!
:smile_13: 都幾難約!
係呀...甘佢對你印象點呀:smile_13:

引用:
原帖由 晴- 於 2009-1-18 09:44 PM 發表 查看引用來源

係呀...甘佢對你印象點呀:smile_13:
:smile_13: 應該都幾好既~不過聖誕送左份禮物俾佢之後!
就疏遠左呀!

引用:
原帖由 628kk 於 2009-1-18 09:43 PM 發表 查看引用來源

好似哥哥咁細聲就好喇!
其實....我担心緊亞樂:smile_13:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆