上一頁下一頁
發新話題

徵心境開朗之人士進入有緣小小館(45+)

收藏  |  訂閱
739  7.7k

比較得閒同悶
引用:
原帖由 happylady636 於 2008-12-18 11:23 PM 發表 查看引用來源

你呢幾日先黎幫襯.........多左.....:smile_40:
點解呢??:smile_41:

引用:
原帖由 080709 於 2008-12-18 11:25 PM 發表 查看引用來源
比較得閒同悶  
我又眼垂垂要去睡啦...............
晚安~~:smile_15:

早抖:smile_40: 錫錫:smile_40: 啜啜
引用:
原帖由 happylady636 於 2008-12-18 11:28 PM 發表 查看引用來源

我又眼垂垂要去睡啦...............
晚安~~:smile_15:  
早抖

引用:
原帖由 happylady636 於 2008-12-18 10:45 PM 發表 查看引用來源

駛乜講....:smile_34:
你d野顏妹梗記得啦.......
你身邊仲有69件丫嘛....:smile_24:
顏妹會遂一砌底.....
.:smile_04: 獨佔仇兄.....
你隻手好番先講啦

引用:
原帖由 happylady636 於 2008-12-18 10:46 PM 發表 查看引用來源

你估錯啦...:smile_40:
顏妹係一個好靜既人.. ..點會周圍貢丫.....:smile_43:

實情今年無人約丫.........:') :smile_44:  
係真唔係呀,咁岩晒

拿,你先去抹乾淨晒的窗,然後拖埋個地

油過晒的牆,換過晒的燈膽喎

廚房個抽油煙機好耐無洗,洗埋佢啦

煮好飯,記得煲埋糖水喎..................等我番黎

引用:
原帖由 happylady636 於 2008-12-18 10:49 PM 發表 查看引用來源

騎..騎....:smile_46: 你話你做哂得啦...唔駛顏妹愁...:smile_35:
.咁顏妹樂得去尋歡.....

而家咁黎話顏妹.:smile_24: ..無陰公........:')  
我邊有咁講過呀

我次次同你講唔夠兩句,你就話眼訓

第二朝又話聽唔到,............又咁咁咁,又點點點

哼,你係咪好耐無試過家法呀!你邊度痕呀!

引用:
原帖由 莫思仇 於 2008-12-19 01:02 AM 發表 查看引用來源

你隻手好番先講啦
做完物理治料~~~好番哂啦.. ..
又做左treatment....滑滑嫩嫩..........:smile_40:

引用:
原帖由 莫思仇 於 2008-12-19 01:07 AM 發表 查看引用來源

係真唔係呀,咁岩晒

拿,你先去抹乾淨晒的窗,然後拖埋個地

油過晒的牆,換過晒的燈膽喎

廚房個抽油煙機好耐無洗,洗埋佢啦

煮好飯,記得煲埋糖水喎..................等我番黎
好似年尾大掃除~~~:smile_27:
仇兄出到聲..顏妹都會做一 樣既.....:smile_13:
有無得揀ga....:smile_38:
顏妹淨係揀[等你番黎].. ...其他事項....你跟進~~:smile_38:

引用:
原帖由 莫思仇 於 2008-12-19 01:11 AM 發表 查看引用來源

我邊有咁講過呀

第二朝又話聽唔到,............又咁咁咁,又點點點

我邊有咁講過呀

--->點止兩句丫....:smile_22: 顏妹好盡責ga....:smile_19: 起碼有三句~~:smile_34:

-->咁....人地日日向前看丫嘛...:smile_13:
昨天的事尤如昨日死..今天的事尤如今日生

-->你點捨得.....

引用:
原帖由 happylady636 於 2008-12-18 10:50 PM 發表 查看引用來源

記得.........搵孖位~~~:smile_44:
一張床頭寫莫思仇...:smile_13:
一張床頭寫........:smile_44:  
我寫好左啦

莫思仇預留位置給顏開笑呀

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆