上一頁下一頁
發新話題

徵心境開朗之人士進入有緣小小館(45+)

收藏  |  訂閱
739  7.7k

引用:
原帖由 outsidehk 於 2008-12-2 09:59 AM 發表 查看引用來源

甘都好O岩嘆慢板O既人:smile_38:
你呢?鐘意乜野形式既火鍋?
有d係芝士火鍋.....我聽到就好[滯.]:smile_27:

你今星期工作...順利嗎???

月 亮 笑 哈 哈

[轉貼]整 個 東 半 球 , 這 夜 都 笑 了 。 差 不 多 20 年 一 遇 的 天 文 現 象 , 在 百 年 一 遇 的 全 球 經 濟 蕭 條 中 出 現 。 錯 過 了 , 不 用 愁 , 笑 臉 在 2036 年 還 會 展 現 。
彎 彎 的 月 兒 上 , 左 邊 是 金 星 , 右 邊 是 木 星 , 恰 恰 拼 湊 成 一 張 可 愛 的 笑 臉

引用:
原帖由 happylady636 於 2008-12-2 10:06 AM 發表

你呢?鐘意乜野形式既火鍋?
有d係芝士火鍋.....我聽到就好[滯.]:smile_27:

你今星期工作...順利嗎???
我鐘意傳统形式火鍋.......最好係有人渌熟的食物比我食:smile_30:
今星期工作算順利:smile_30:

引用:
原帖由 outsidehk 於 2008-12-2 10:19 AM 發表 查看引用來源

我鐘意傳统形式火鍋.......最好係有人渌熟的食物比我食:smile_30:
今星期工作算順利:smile_30:
無問題丫...:smile_46:你叫個位靚靚女侍應招呼你囉...呵..呵..
.大陸有陪食女郎....

咁...係咪你吞pop...做少左test..所以無發現問題丫..

引用:
原帖由 happylady636 於 2008-12-2 10:23 AM 發表

無問題丫...:smile_46:你叫個位靚靚女侍應招呼你囉...呵..呵..
.大陸有陪食女郎....

咁...係咪你吞pop...做少左test..所以無發現問題丫..
你叫個位靚靚女侍應招呼你囉<------都可以禾:smile_30:
做少左test..所以無發現問題丫<------以我經驗.....好多問題都可以解决:smile_34:

引用:
原帖由 outsidehk 於 2008-12-2 10:52 AM 發表 查看引用來源

你叫個位靚靚女侍應招呼你囉
你叫個位靚靚女侍應招呼你囉<------都可以禾:smile_30:
-->Emily暫代....

做少左test..所以無發現問題丫<------以我經驗.....好多問題都可以解决:smile_34:
-->勁~勁~勁!!!

引用:
原帖由 outsidehk 於 2008-12-2 10:52 AM 發表 查看引用來源

你叫個位靚靚女侍應招呼你囉
Kelvin,:smile_35:
昨早有位小學女同學致電我...透過第三者取得我電話...:smile_40:
已沒聯絡數拾年....現得知她是小學校友聚會搞手,常搞同學聚會....
6/12會有燒烤會,邀我出席..可惜,攞不到假期...:smile_13:
暢談甚歡,感覺奇妙...very happy... 數十年不見..說話仍是連珠發炮....
得知我想見幾那幾位男同學和男老師亦會出席此燒烤會...多可惜我不能出席...:smile_24:
那男老師現已70多歲. ..是我藍球教練..當年率領我班女同學打荃灣區校際賽...同年沒有記錯...應取了亞軍...稍後send我穿了球衣的相片給你...呵..呵...4號仔.... 是黑白照...:smile_13:

引用:
原帖由 happylady636 於 2008-12-2 11:11 AM 發表

你叫個位靚靚女侍應招呼你囉Emily暫代....

做少左test..所以無發現問題丫勁~勁~勁!!!
Emily暫代<-----埋單可否暫代丫:smile_30:

引用:
原帖由 happylady636 於 2008-12-2 11:19 AM 發表

Kelvin,:smile_35:
昨早有位小學女同學致電我...透過第三者取得我電話...:smile_40:
已沒聯絡數拾年....現得知她是小學校友聚會搞手,常搞同學聚會....
6/12會有燒烤會,邀我出席..可惜,&#2 ...
那男老師現已70多歲<-----70多歲老師仍健在......會友聚舊話當年......一個好活動
應取了亞軍<----
如你以前係荃灣區讀書......又有參與校際歌唱比賽.......我地可能係荃灣Townhall碰過:smile_30:

引用:
原帖由 outsidehk 於 2008-12-2 11:24 AM 發表 查看引用來源

Emily暫代
Emily暫代<-----埋單可否暫代丫:smile_30:
:smile_43: :smile_43: :smile_43: :smile_43: :smile_43: ~~~:smile_40:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆