上一頁下一頁
發新話題

^^徵30+ 穩定男友: 思想成熟, 有主見

收藏  |  訂閱
506  6.4k

引用:
原帖由 chuizhiling 於 2008-10-16 02:33 PM 發表 查看引用來源
仲有咩其他呀.. 哈哈
:smile_27: ...哈哈...唔好諗埋d衰野:smile_13:

引用:
原帖由 Ankie_Ankie 於 2008-10-16 02:29 PM 發表 查看引用來源

係到吹下水冇問題的....
其他的...恕不招待新會員...:smile_35: ..sorry
咁我算唔算新呀  ?  

:smile_30: :smile_30: :smile_30:
成日鬼死咁忙 , 冷落左楼主添.........

引用:
原帖由 chuizhiling 於 2008-10-16 02:48 PM 發表 查看引用來源
um... 好難估bor... 哈哈.. 不過唔緊要啦.
唔好意思呀.. 你尋晚 msn 我果陣我出左去喇..
唔好估喇, 真係比較難估...
如果想知, 有機會係msn話你知...
Never mind, still have a chance... right?

引用:
原帖由 moroy 於 2008-10-16 02:52 PM 發表 查看引用來源
:smile_30: :smile_30: :smile_30:
成日鬼死咁忙 , 冷落左楼主添.........
你知就好喇... ...
但唔緊要, 工作緊要d...唔好學我:smile_35: ...

引用:
原帖由 Ankie_Ankie 於 2008-10-16 02:56 PM 發表 查看引用來源

你知就好喇... ...
但唔緊要, 工作緊要d...唔好學我:smile_35: ...
好想學您咁好命

Ankie姐!我增高成功了,超標完成175.15cm,令人震奮!

另昨曰聽了你的整容建議後,我漏夜返咗羅湖商業城買咗個$3999整容套餐,諗住整到吳彥祖摃靚仔氹吓你開心,點知手術失敗 ,現在沒有顏臉見你,如你唔介意做淨做吹水朋友得嗎?

haha.. yup.. still have chance to chat.. but i always go out at nite, remember? i own a bar and i usually go back to the bar lor.. help and play.. haha
引用:
原帖由 Ankie_Ankie 於 2008-10-16 02:52 PM 發表 查看引用來源

唔好估喇, 真係比較難估...
如果想知, 有機會係msn話你知...
Never mind, still have a chance... right?

引用:
原帖由 hehehaha173 於 2008-10-16 02:59 PM 發表 查看引用來源
Ankie姐!我增高成功了,超標完成175.15cm,令人震奮!

另昨曰聽了你的整容建議後,我漏夜返咗羅湖商業城買咗個$3999整容套餐,諗住整到吳彥祖摃靚仔氹吓你開心,點知手術失敗 , ...
有進步

:smile_35: ....冇左個吳彥祖添......失敗左之後, 咁變左...乜樣丫?
Welcome your joining

引用:
原帖由 Ankie_Ankie 於 2008-10-16 03:15 PM 發表 查看引用來源

有進步

:smile_35: ....冇左個吳彥祖添......失敗左之後, 咁變左...乜樣丫?
Welcome your joining
似'八两金' 都好好吖..............  :smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆