上一頁下一頁
發新話題

8月23日 -- 多位好友生日PARTY -- *~CP DISCO介字勁舞團~*

收藏  |  訂閱
859  11.3k

引用:
原帖由 sinsaku01 於 2008-8-3 01:11 AM 發表

嘩 玩都互對咁過引  
亞病同和仔 果然好兄弟
上次打冷 亞病係咁對和仔 之後 下半場 食糖水和仔反擊
最後1:1 打成平手 係唔係要再決戰過:smile_15:
你唔好離間我同病病喎!:smile_22:

不過我真係好其待快d到23日!
可以玩得好似上次一樣咁開心!
不過阿雀今次要玩cyber feel呀!:smile_38: :smile_38: :smile_38: :smile_38: :smile_38:

引用:
原帖由 gary064600 於 2008-8-3 01:45 AM 發表

依d係我同病病既秘密!:smile_34:
有d咩秘密呀,....
你地兩個講d唔講d架

引用:
原帖由 gary064600 於 2008-8-3 02:14 AM 發表
不過我真係好其待快d到23日!
可以玩得好似上次一樣咁開心!
不過阿雀今次要玩cyber feel呀!:smile_38: :smile_38: :smile_38: :smile_38: :smile_38:
我都好期待果日呀..
我都好耐無玩啦..
果日大家一定要玩得喪d呀

引用:
原帖由 gary064600 於 2008-8-3 01:50 AM 發表

我地又點會離間你地呢...:smile_40:

引用:
原帖由 gary064600 於 2008-8-3 01:50 AM 發表

禾仔 你唔係驚亞病呀嗎
唔駛驚喎 有我同亞虎 神人撐你
我地組織 反亞病聯合同盟會
我地決定推舉你做盟主:smile_30:
23號 玩爆大獲:smile_40:

引用:
原帖由 sinsaku01 於 2008-8-4 12:26 AM 發表

禾仔 你唔係驚亞病呀嗎
唔駛驚喎 有我同亞虎 神人撐你
我地組織 反亞病聯合同盟會
我地決定推舉你做盟主:smile_30:
23號 玩爆大獲:smile_40:
盟主!好似幾吸引喎!:smile_13:

深夜來到推一推先............

Morning Push!!:smile_38:

晨早推推~

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆