上一頁下一頁
發新話題

14/6 CP唱平K住新裝酒店探X倫大鐵倉(全程350).....已完成

收藏  |  訂閱
1.1k  28.3k

引用:
原帖由 CokeDuo 於 2008-6-15 02:05 PM 發表

sorry, 誰是丘哥?
我地個個都過夜喎
kids..............囉

引用:
原帖由 Y希 於 2008-6-15 02:07 PM 發表

尋晚佢都有去架.....
咁應該仲係cp....等我一陣搞埋d野上去搵佢先:smile_44:  
你條粉腸,佢話今朝搵你飲茶架

你做乜走鬼左落黎

引用:
原帖由 長空無名 於 2008-6-15 03:49 PM 發表

你條粉腸,佢話今朝搵你飲茶架

你做乜走鬼左落黎
有野做呀嘛....我一陣返上去啦....:smile_13:

引用:
原帖由 Y希 於 2008-6-15 03:50 PM 發表

有野做呀嘛....我一陣返上去啦....:smile_13:  
咁......你洗乾淨個羅啦

佢......呢輪好好火呀

引用:
原帖由 長空無名 於 2008-6-15 03:46 PM 發表

kids..............囉
哦 icic.....我昨晚唔覺意cut左佢首歌......so sorry
不過間房ok呀, 衰在得兩支咪!

街上遇到兩個hk師兄傾計, 佢地又係在x匯玩, 我地去左佢地間中房睇, 房都ok架喎。

引用:
原帖由 長空無名 於 2008-6-15 03:52 PM 發表

咁......你洗乾淨個羅啦

佢......呢輪好好火呀
閃....... :smile_15:  

你行唔行呀??  :smile_46:

引用:
原帖由 Y希 於 2008-6-15 03:53 PM 發表

閃....... :smile_15:  

你行唔行呀??  :smile_46:
行你個頭

我跑呀

一陣去跑步呀

我返黎啦:smile_27: :smile_27: :smile_27:

引用:
原帖由 CokeDuo 於 2008-6-15 02:08 PM 發表

咁可能因為太多人, 我識唔曬...:smile_13:
.
大家咁話:smile_27::smile_27::smile_27:

引用:
原帖由 CokeDuo 於 2008-6-15 12:43 PM 發表
第二個返黎報平安
多謝團長,招呼週到

真係 廢盡心思; 搞盡腦汁。

仲有cp 昨天非常好天氣。我強調, 係非常非常好!
唔去走寶。
仲晒左我把大遮:smile_42:
上次去cp又係咁...
睇黎我把遮係愛黎令天氣晴朗:smile_27::smile_27::smile_27:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆