上一頁下一頁
發新話題

玩得起先好玩🤦‍♂️

收藏  |  訂閱
561  81.3k

引用:
原帖由 七色熊 於 2020-6-1 13:58 發表 查看引用來源
老婆有時好配合,但唔配合又有另類刺激
配合下另一境況

回覆 481# 七色熊 的帖子

幾正 夠濕 同有d打開左 最正的鮑魚

引用:
原帖由 mrfour1973 於 2020-6-1 14:08 發表 查看引用來源
幾正 夠濕 同有d打開左 最正的鮑魚
女人好講心情,佢有時唔一定要狠插,反而要同佢品鮑,反開佢鮑皮逐小小咁品逐小小啜,佢反而覺得好舒服好享受

引用:
原帖由 七色熊 於 2020-6-1 14:12 發表 查看引用來源
女人好講心情,佢有時唔一定要狠插,反而要同佢品鮑,反開佢鮑皮逐小小咁品逐小小啜,佢反而覺得好舒服好享受
有無叫你頂下佢粒豆豆呀???

引用:
原帖由 七色熊 於 2020-6-1 14:03 發表 查看引用來源
配合下另一境況
有無中出完佢之後影呀???

引用:
原帖由 七色熊 於 2020-6-1 14:12 發表 查看引用來源
有時佢又會好想聽下d其他嘢,例如聽下有邊個邊個對佢起痰~
佢又會鐘意聽,好似我話同某朋友吹水,間中都會交流下扑嘢話題,佢又好好奇咁想聽下我口中的她,我朋友聽左有乜反應,佢又唔覺得同朋友講呢d系變態!
當然我口中講個朋友佢都認識,佢仲話好明白你地男人同男人之間講咸嘢好正常,你地講咸嘢講粗口系家常便飯,咪當佢唔知先得~
佢仲好似好想聽我点描述佢比人聽,對方聽完有乜反應,有無起痰幻想等~
所以話女人好奇怪,又好講心情,乜都係適當時候做適當嘢,會有意外效果!

引用:
原帖由 Zxcvbnmqwertyui 於 2020-6-1 14:20 發表 查看引用來源

有無叫你頂下佢粒豆豆呀???
点會無,佢話好舒服,豆豆一痕會好難頂好難忍

引用:
原帖由 Zxcvbnmqwertyui 於 2020-6-1 14:21 發表 查看引用來源

有無中出完佢之後影呀???
有影過但不多

引用:
原帖由 七色熊 於 2020-6-1 14:27 發表 查看引用來源
点會無,佢話好舒服,豆豆一痕會好難頂好難忍
專攻粒豆豆!!!!!!!!

引用:
應該重好鍾意比人啜佢粒的!!!!!!!!!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆