上一頁下一頁
發新話題

靚仔同事...........姐弟戀part 1

收藏  |  訂閱
717  53.0k

引用:
原帖由 hillthief 於 2008-4-16 01:11 PM 發表

或者等你自己一個OT, 等D同事走哂之後, 你再call番你bf番黎office
撞岩時機先啦!我唔係咁心急喎..............:smile_44:

下午要出街添..............:smile_39:

such an erotic story.. may be the writer is a guy..:smile_30:

引用:
原帖由 jickfa 於 2008-4-16 01:15 PM 發表

撞岩時機先啦!我唔係咁心急喎..............:smile_44:
同佢搞有帶套嗎?

引用:
原帖由 hillthief 於 2008-4-16 01:19 PM 發表

同佢搞有帶套嗎?
試過一次無戴,果次我剛剛黎完左m..............

引用:
原帖由 jickfa 於 2008-4-16 01:22 PM 發表

試過一次無戴,果次我剛剛黎完左m..............
咁就正啦, 你又得到性愛既享受, 有又愛情!

引用:
原帖由 hillthief 於 2008-4-16 01:27 PM 發表

咁就正啦, 你又得到性愛既享受, 有又愛情!
多謝...............

要出街啦!88.............

引用:
原帖由 jickfa 於 2008-4-16 01:35 PM 發表

多謝...............
其實你同你bf一齊之前, 係咪都成日谷住谷住想要, 冇地方發泄?

引用:
原帖由 jickfa 於 2008-4-16 10:55 發表

無乜擔心呀,想試就試,只係要買返條靚靚裙仔先咋................
引用:
原帖由 jickfa 於 2008-4-16 11:17 發表
我又想學下人地著住條短裙露下底底,露得有美感就最好啦...............
咁快D去買啦
我發覺D BOUTIQUE 都好多款

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆