上一頁下一頁
發新話題

沉船地 (繼續沉船交流討論) ~ 6

收藏  |  訂閱
1.2k  122.3k

引用:
原帖由 Sawatdee 於 2008-6-13 01:06 AM 發表

.....這就是我所謂與囡囡相處或相愛的最佳距離.....太近...自己會被剌傷.....太遠....囡囡會感受不到温暖.....有時間....等我寫篇...如何做一個成功的 "姦夫"......

....以下是我另一篇文章的部 ...
當沉船客以為終於守得雲開見月明,可以贏得全世界的時候,但偏偏已經到了"結局".

寫得真好........很無奈.......:smile_27::smile_27:

引用:
原帖由 Sawatdee 於 2008-6-13 01:06 AM 發表

.....這就是我所謂與囡囡相處或相愛的最佳距離.....太近...自己會被剌傷.....太遠....囡囡會感受不到温暖.....有時間....等我寫篇...如何做一個成功的 "姦夫"......

以為終於守得雲開見月明,可以贏得全世界的時候,但偏偏已經到了"結局"

當小弟條船同第三個男朋友分開時,我真係曾經甘以為,點知之後有第四、五個,便知道原來係咩回事了。真係好應景,呢種境況同心態真係好恐怖啊!

小弟對船既信心已失掉,暫時我只希望同佢之間既感情可以好好維繫落去,做吾做姦夫已經吾緊要了,看到她現在自由自在幸福快樂,可能比同我一齊更好也不定。

不過如果S師兄得閒寫,我又想學下喎

引用:

嘩!真是金石良言!沉船結果系有目共睹!:smile_42: :smile_42:

引用:
原帖由 ohnavi 於 2008-6-12 11:26 PM 發表

S師兄,其實現在我差不多已是"姦夫"身份了,女女現在有老細養,依然會見我及有親蜜接觸,也沒要求要我的錢。只是小弟性格吾想好似貪小便宜或拖欠女女,所以會得閒比番D"零用錢"或買番禮物比佢。亦因為甘,我會瞭 ...
如果愛一個女人,我真是不會同人分享她的肉體,放手吧!:smile_42:

引用:
原帖由 COPYBOY 於 2008-6-13 04:07 PM 發表

如果愛一個女人,我真是不會同人分享她的肉體,放手吧!:smile_42:
COPYBOY師兄,問題並不是只因為她的"肉體"而已,是信任及其他好多生活上的因素。

小弟膚淺,但北上十年所看所理解,純靠男仕佔有慾主導作決策好多時只會落得焦頭爛額收場;師兄所說的"不會同人分享她的肉體"當然係每個正常男人心裡所想,但是如果對方另有想法呢?假設對方實在是魅力非凡/水性揚花而你又真係好愛佢而佢又花心貪玩呢?甘點處理?:smile_13:

小弟也有拜讀師兄既故事,我相信小清肯定有對你存感激之心,也對師兄有情;但她後段既舉動目的不是路人皆見嗎?當然,勸人回頭永遠容易,自己沉左上吾上得番水真係永遠只能靠自己,一般情況船長們並不是真的看通透而係最後頂吾順同女女角力、無奈同重複失望而放棄...師兄你說不是嗎?

我對條船現在只有關心之情,想見佢生活過得好,得閒見下面。佢就算要同我一齊,我心理上反而負擔吾起,但9個月的感情同關懷,如果吾係對方犯下極大錯誤和對你作出重大傷害,點會甘易話放低就放低?:smile_42: :smile_42:

引用:
原帖由 ohnavi 於 2008-6-12 03:02 PM 發表

係啊,對待香港女仔果種人釘人系大陸真係會錯晒:smile_42:  
而且社長兄而家甘忙,每個女女幾日一個信息都排滿啦:smile_30: :smile_30:
有幾件好似暗戀我...不過唔係靚...
靚果D又臭寸... :smile_27:

引用:
原帖由 Sawatdee 於 2008-6-12 09:30 PM 發表

....社長...你樂在其中....睇唔清姐....可能佢先係老雀....你先係獵物....
暫時未知點架...可能2個月後見家長...怕怕... :smile_27:
開始要開發其他正既囡囡, 呢次睇中左個湖南既 :smile_44:

引用:
原帖由 ohnavi 於 2008-6-12 11:28 PM 發表

哈哈,如果女女昆到社長兄,一定係超級高手,抵輸:smile_30: :smile_30:  
已經無乜邊幾個可以昆倒我, 同女朋友拍拖成2個月駛費都係岩岩先超過一千大元關口 :smile_30:

引用:
原帖由 中女社社長 於 2008-6-13 06:38 PM 發表

有幾件好似暗戀我...不過唔係靚...
靚果D又臭寸... :smile_27:
甘社長你呢排餓吾餓者

引用:
原帖由 中女社社長 於 2008-6-13 06:40 PM 發表

暫時未知點架...可能2個月後見家長...怕怕... :smile_27:
開始要開發其他正既囡囡, 呢次睇中左個湖南既 :smile_44:
哎哎,又係湘妹子:smile_27:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆