上一頁下一頁
發新話題

劍氣山飄、 狼形虎嘯! 《6》新加入老劍馬經!

收藏  |  訂閱
1.9k  107.9k

老羊、呢隻今次多人嗎、見上下射孖宝好多蝕水!

引用:
原帖由 劍山白 於 2017-4-29 08:43 PM 發表 查看引用來源
老羊、呢隻今次多人嗎、見上下射孖宝好多蝕水!

同枱人唔多, 只有上下大叔比較係同枱, 不過全無飛, 好難睇好.  雖然下射大部份與獨贏比較係大蝕水, 不過比對先後孖寶飛大部份都係回, 只有靚加加係有落.

英雄1.3:096:,跳樓飛

美麗上次力擒英雄、磅雖拉遠多D、但賠率爭咁遠!

英雄應該救美, 天公地義之事, 有人都想大展雄圖, 成個森巴大情人咁款.

英雄難過美人關:096:

蝦片仔隻隻有飛、睇隻哭愛保似多D、上次比我隻猩猩仔偷佢雞、今次才保加區應吾夠佢跑!

引用:
原帖由 劍山白 於 2017-4-29 11:03 PM 發表 查看引用來源
蝦片仔隻隻有飛、睇隻哭愛保似多D、上次比我隻猩猩仔偷佢雞、今次才保加區應吾夠佢跑!
家駒咁重飛, 無理由會孭比沈賀, 除非那條英雄係贏硬.

中游新星即是中華遊樂會會員組成, 不過現時已經換晒人, 不過值得一提就係佢個LOGO用左天火同人, 易經第十三卦. 周日睇下有甚麼天機術數可參考. 因為馬主同老淫魔扯上不少關係.

附件

引用:
原帖由 矮佬 於 2017-4-29 23:44 發表 查看引用來源

家駒咁重飛, 無理由會孭比沈賀, 除非那條英雄係贏硬.
矮兄,求教你家駒(財寶家駒)與英雄(鷹雄)有咩關連? 唔該......
昨晚聽到馬房友話老頭今日全部都衝呀,咁講!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆