上一頁下一頁
發新話題

老吹

收藏  |  訂閱
512  14.1k

引用:
原帖由 失常少女 於 2013-6-15 13:35 發表 查看引用來源
其實你入黎想點呢 ??? 蝦!其實你把口臭唔臭架
哈,其實我把口臭架,
算喇,我唔唔想再整嬲妳,88

回覆 489# 便利 的帖子

要吹水我會歡迎你....
如果真係為佢地就免喇
88:ub_hi:

回覆 491# roky99 的帖子

e家無搞野就到此為止~~~~~~
唔好掉咁多花生比人食
龜頭嘜萬人望花生好貴架
老吹一下笑下啦:ug_love:

引用:
原帖由 卡富 於 2013-6-15 09:46 AM 發表 查看引用來源
所以話呢~~飛屎book真係搞死好多人架,自已都身受其害。  有位朋友 add 左我又唔講我知,朋友又set公開資料,無啦啦走黎話我爆晒佢D野俾公司人知,真係冤枉~~~~知道後又無向我道歉,重話佢唔介意我爆佢料,真吹漲~~~ ...
所以fb自覺重要既野/私隱都要將權限set得小心d,萬一有野流出去又要自己估黎估去,怪錯好人又唔好

引用:
原帖由 roky99 於 2013-6-15 13:51 發表 查看引用來源

又一隻汪汪汪:ub_vomit:
我汪過妳咩,開口就得罪人

引用:
原帖由 roky99 於 2013-6-15 11:26 AM 發表 查看引用來源

呢位師兄真係講得好精警 講中晒我地呢d有做返個正常男人既心聲
我地只係想同d靚女吹下水,吾想見到過晒期既狗男女搞亂倫,亦冇興趣想知
畜生本性男男女女真羞家
支持樓主 開心吹水 對畜牲吾需要解釋 撐你少 ...
我都唔要求靚女...我只係想要返d正常心智同言行既女會員:071:

引用:
原帖由 roky99 於 2013-6-15 11:39 AM 發表 查看引用來源

甘租重既野有伯伯阿叔使咩后生仔

我八零咖都吾夠薑

米搞呀婆
我自命無資質做李連英:028:

如果你地discuss,uwants兩邊玩兩邊add~~大家都有公同朋友架~~唔駛一定偷入囉,香港好細架炸:ug_love:

回覆 499# roky99 的帖子

88~~你多d黎啦

引用:
原帖由 alexlamuu890 於 2013-6-15 12:23 PM 發表 查看引用來源

熟左既…我都會…

傾熟左,身為朋友見到朋友比人話當然會出句聲講下野
但硬係有d人鍾意打壓成同人有路..唔知係咪佢身邊所有人都係同佢有路先會同得佢吹水,幫口..
唔尊重自己唔緊要,唔該都尊重下人 唔係話發爛渣就得

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆