上一頁下一頁
發新話題

[其他] 巴打好,小弟今晚心水推介係第62頁,希望巴打有個參考!

收藏  |  訂閱
1.4k  107.5k

西野兄,

今晚點波點睇?盼望指點指點!因為最新輸了很多。V_V_V

引用:
原帖由 yuen888 於 2006-9-20 11:57 PM 發表
西野兄.....可唔可以再比你之前貼過果D外國消息D web site 比我.....Thanks!

果D唔係外國消息只是看到初盤的外國公司,因為你地唔係公司登記,所以不能直接去佢地公司睇到資料,所以你要上呢個網搵下,
http://info.bet007.com/
再入去揀歐洲盤度睇,小弟推介2,3間不錯的給你看吧Redbet,Betfair,Betsafe,這幾間很好,有一流水準!:005:

引用:
原帖由 Ryoseaba000 於 2006-9-21 12:03 AM 發表
西野兄,

今晚點波點睇?盼望指點指點!因為最新輸了很多。V_V_V
你想知咩波?今晚D波小弟很多都沒跟開,不知怎說好,最近輸了太多就應該先休息一下吧,等自己有一個清晰頭腦再玩,因為冇腦好難睇得到一場波既所有野,枉枉都會好容易出事!:005:

西野兄....唔該晒

1點場意乙點体啊?

引用:
原帖由 fjruiulouiti 於 2006-9-21 12:04 AM 發表
西兄,我想問下來回轉盤,食中間水位,即係點解,多謝西兄

來回轉盤就等於一場波,假設開左個盤等D客落注,如果所有客落注去上盤,到時上盤贏左咪有排賠,所以當一個盤去到咁上下,我地就要做野,唔比D客再繼續落個盤度,開返一個好著數既盤比佢買,拉返平均條數,假設一場波上下盤都係9,當場波開上盤咁計,我們就會用買下盤既客D錢來賠比上盤既人,相反開下盤,就用返買上盤既客D錢來賠,賠極最多都係9,除左做鬼盤之外,所以永遠唔會輸錢,好多行家就係咁食中間水,明白嗎?!:005:

引用:
原帖由 扮西晒野 於 2006-9-21 12:14 AM 發表

來回轉盤就等於一場波,假設開左個盤等D客落注,如果所有客落注去上盤,到時上盤贏左咪有排賠,所以當一個盤去到咁上下,我地就要做野,唔比D客再繼續落個盤度,開返一個好著數既盤比佢買,拉返平均條數,假 ...
明白哂:014:

引用:
原帖由 up2u123 於 2006-9-21 12:13 AM 發表
1點場意乙點体啊?
呢場波難賭,好亂,所以小弟冇推介,今晚小弟提供係3點果場,如果巴打喜歡,有咩唔明可以一起研究!:005:

西野兄,今日我一直都有留意Redbet的盤
發覺變化不大
主win由1.53(19/9)下調至現在1.49
其他的變化不大
澳彩標準由昨晚到現在都一樣
亞洲盤就由1.95跌至1.7
我想問下主win下調是否只是不用理會(因為我覺得只是下調了很少)
但亞洲盤讓一球都只得1.7又好像好怪咁(讓成一球都只是好分少少)
我都覺得利物浦唔值1.5,因為近況唔多好
我又想問下利個主場成績又好好喎
而紐卡素對賽成績又唔好
正選龍門又受傷
我想問下這些東西要睇的嗎
所以我覺得今場應該和波,唔知我咁睇有咩問題呢??
謝謝

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆