上一頁下一頁
發新話題

[原創] [更新無限期延遲]Fate/stay night,Fate/hollow ataraxia專區

收藏  |  訂閱
803  487.3k

有人救救我嗎- -玩唔到好灰丫= =

" Fate/Hollow ataraxia CG:製作中,預計5月21完成 "

好期待呀~  萬分感謝!!

引用:
原帖由 ka2938 於 2006-5-4 07:02 PM 發表
都唔明係有咩問題,
我解壓之後都係得1.66gb咪又係玩到~

如果係解壓後有問題再解多次la,
如果解多次都唔得就down多次,
因為有機會係你diown個時出錯!~
如果係你一開game玩唔到,彈左個叉出黎即係係要用Microsoft AppLocale開,
呢到有post教~
我玩到,我唔明點解你玩唔到~~
hoho

你地有沒有game中那位歌的MTV呀?

而且仲有沒有FATE 以前故事的翻譯(唔洗攻略,想當小說睇

引用:
原帖由 ka2938 於 2006-5-4 07:02 PM 發表
請在控制台->區域語言-> Unicode代碼轉做日文
重新開機一次即可

請問U.B.W中文翻譯,H.F中文翻譯,Fate/Hollow ataraxia中文翻譯
大約幾時完成?

我十分期待呢
萬分感謝!!

引用:
原帖由 先生甲 於 2006-5-5 12:43 AM 發表
" Fate/Hollow ataraxia CG:製作中,預計5月21完成 "

好期待呀~  萬分感謝!!
我比較期待係中文的翻譯~.~

當小說睇都唔錯...

但有少少H的成份

引用:
原帖由 yinsin2001hk 於 2006-5-5 22:11 發表
請問U.B.W中文翻譯,H.F中文翻譯,Fate/Hollow ataraxia中文翻譯
大約幾時完成?

我十分期待呢
萬分感謝!!
H.F中文翻譯:正在制作中,而且於文字過多,所以完成期頗長
U.B.W中文翻譯,Fate/Hollow ataraxia中文翻譯:由於外界資料不足,所以暫時不會制作

引用:
原帖由 bryanfai 於 2006-5-5 11:57 PM 發表

我比較期待係中文的翻譯~.~

當小說睇都唔錯...

但有少少H的成份
我都好期待翻譯呀~~

可惜好多都cut左H部份...其實我覺得咁樣對作者同個作品都有d侮辱

你遠坂個度打錯字 打左坂遠
仲有我有一個網 有齊hf同小部份hollow番譯
http://myhome.apbb.com.tw/alvit09/index.htm

發現完來使用超連結會不能進入的 所以請直接打上上面的網址

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆