上一頁下一頁
發新話題

FL骨女穿和服好鬼正(有相)第二版

收藏  |  訂閱
1.5k  152.2k

引用:
原帖由 陳十二 於 2017-10-9 11:59 AM 發表 查看引用來源

單嘢令我諗起年幾兩年前,上上下鐘突然有人開門查房,好彩當時已經做完服務按緊背!
兩年前係咪當時暴風到D女要穿運動褲加高踭鞋的時期呀!

引用:
原帖由 fai5354 於 2017-10-9 11:52 PM 發表 查看引用來源
兩年前係咪當時暴風到D女要穿運動褲加高踭鞋的時期呀!
舊年都試過要著褲開工啦!總之一有這種工衣改動就係打大風,
如果沒特別嚴打唔會要轉保守工衣!

[quote]原帖由 名留萬世 於 2017-10-10 10:49 AM 發表 查看引用來源

del

del

引用:
原帖由 BEMZ 於 2017-10-10 11:36 AM 發表 查看引用來源
4條8約到下月7号:smile_o16: 調情功夫一流,可惜太細冇身材身型,真人樣子一般:smile_o01:
约到一個月後,FL嚟講真係好誇張,除咗前MH貪錢可可同前XY158外,少見有囡爆鐘到咁!

[quote]原帖由 陳十二 於 2017-10-10 12:05 PM 發表 查看引用來源

del

引用:
原帖由 陳十二 於 2017-10-10 12:05 PM 發表 查看引用來源

约到一個月後,FL嚟講真係好誇張,除咗前MH貪錢可可同前XY158外,少見有囡爆鐘到咁!
成個檀淨聽過佢同奶西教主不停讚推四條八,
所以咪難約囉!

引用:
原帖由 BEMZ 於 2017-10-10 12:36 PM 發表 查看引用來源
冇辨法,蜀中冇大將,FL新請越來越差,早晚班的JS又大媽又哈比人多....8888樣子較正常,人又NICE又紅不驕,次次
在FL見到佢也可以擁抱佢,抵佢這樣:smile_o12:
唔怪之得你話係骨場新手,睇落又真係似未見過後生
靚女骨女敢!同奶叔一樣就一個四條發已經可以見成女神!
FL其實已經係唔少靚女,慢慢發掘啦!

引用:
原帖由 陳十二 於 2017-10-10 12:05 PM 發表 查看引用來源

真係好誇約成個月後, 真勵害

引用:
原帖由 主挑好食 於 2017-10-10 12:41 PM 發表 查看引用來源

成個檀淨聽過佢同奶西教主不停讚推四條八,
所以咪難約囉!
****本身佢已經係一個傳奇,好多人個waiting list入面都有佢
再加上有人吹捧下,同寫左鱔稿冇咩分別,更加多人去
好多時所謂超級紅牌就係咁造出黎

同埋佢都係度捧紅左好幾個,佢提過果d號碼全部而家都起碼約一星期至兩星期:smile_42:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆