上一頁下一頁
發新話題

就當所有痛楚 成長的經過 (限時福利在#648)

收藏  |  訂閱
1.4k  65.5k

引用:
原帖由 滴水豬 於 2017-5-4 10:14 發表 查看引用來源
我有租屋上嘅問題想搵人問下:smile_13:
請講?

引用:
原帖由 滴水豬 於 2017-5-4 10:14 發表 查看引用來源
我有租屋上嘅問題想搵人問下:smile_13:
問啦!睇吓幫唔幫到你

錯過左福利圖:smile_27:

引用:
原帖由 degree06 於 2017-5-4 10:16 AM 發表 查看引用來源
妳想租屋?
唔係, 我已經係一個人自己租屋住, 只係而家有D問題出現左
我唔係點識處理, 所以想搵人問下 ..

引用:
原帖由 滴水豬 於 2017-5-7 11:27 PM 發表 查看引用來源

有咩問題令到你唔識處理呢?

引用:
原帖由 speedster 於 2017-5-6 07:40 PM 發表 查看引用來源

請講?
引用:
原帖由 lostergundam 於 2017-5-6 08:03 PM 發表 查看引用來源

問啦!睇吓幫唔幫到你
是咁的,我住呢到今年第4年 冷氣上年10月尾已壞
業主搵左師傅黎睇 師傅回覆,
租客屋企有兩隻狗,入住4年未洗過冷氣(洗冷氣定義我都唔知係乜,隔塵網我有洗),而家個冷氣太多塵太多毛積住咗(無開半年梗係有塵有毛啦),個摩打燒咗,這個問題通常業主會要你D自己負责

係咪一定係我自己負責?
我換冷氣都唔緊要,我第時唔住會連新冷氣都搬走,舊個部係咪遁例上都要問下業主重要唔要定業主自己搵人搬走?

呢D天氣 我熱住訓唔緊要呀, 我2個仔點呀:smile_42:

引用:
原帖由 滴水豬 於 2017-5-7 11:27 PM 發表 查看引用來源

咩問題來架?

引用:
原帖由 johnsonlee107 於 2017-5-7 11:31 PM 發表 查看引用來源

有咩問題令到你唔識處理呢?
見#486:smile_39:

引用:
原帖由 kaka01 於 2017-5-6 08:20 PM 發表 查看引用來源
錯過左福利圖:smile_27:
等我無咁忙 我會打下文架啦:smile_42:
福利呢家野 我盡量今晚整啦下 等到就等:smile_27:

引用:
原帖由 滴水豬 於 2017-5-7 11:38 PM 發表 查看引用來源

等我無咁忙 我會打下文架啦:smile_42:
福利呢家野 我盡量今晚整啦下 等到就等:smile_27:
衰豬,我好後悔無睇21安士呀,原來有鐵樹蘭咁鬼正喎

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆