上一頁下一頁
發新話題

人妻 -3P之初體驗 P29 4P之序幕 P40

收藏  |  訂閱
660  135.9k

引用:
原帖由 超級咭士 於 2017-1-13 03:23 PM 發表 查看引用來源

呢個引版都有喇,我識到都叫佢同我同B 一齊玩先喇,哈哈,你有都介紹俾我喎
:smile_45::smile_45::smile_45::smile_45:
你介紹你比我...我介紹我比你..都係得2件:smile_39:

引用:
原帖由 waiwaiwai3 於 2017-1-13 03:27 PM 發表 查看引用來源

:smile_45::smile_45::smile_45::smile_45:
你介紹你比我...我介紹我比你..都係得2件:smile_39:
:smile_45:噤我宜家都有B同,B個pair朋友喇,你呢到識吾到咩?

引用:
原帖由 超級咭士 於 2017-1-13 04:12 PM 發表 查看引用來源

:smile_45:噤我宜家都有B同,B個pair朋友喇,你呢到識吾到咩?
:smile_30:我係新手...呢幾日先入來:smile_44:

引用:
原帖由 waiwaiwai3 於 2017-1-13 04:26 PM 發表 查看引用來源

:smile_30:我係新手...呢幾日先入來:smile_44:
嘩,幾日做到golden member 可吾可以教我點做

引用:
原帖由 超級咭士 於 2017-1-13 04:37 PM 發表 查看引用來源

嘩,幾日做到golden member 可吾可以教我點做
:smile_30:好耐之前入GA....之後得閒隔一排入來...隔一排又入來咁LO...不過之前D C兄C姐..好多都唔見曬LU...D新人又唔多識:smile_13:

其實呢個系技術port泥😏😏😏

一次過爬曬文,等樓主update 4p包膠
引用:
原帖由 超級咭士 於 10-1-2017 13:13 發表 查看引用來源
一路幫K含,我就一路向上望去,我知B 係度望住我點幫K含,呢一刻又帶出我既奴性,聽主人話努力噤服待K ,含左一陣K 就拉我起身捽我粒粒,我就用個pat pat磨K 碌九,俾K 捽左陣我開始叫左出黎,我好大聲噤呻吟,我想想 ...

引用:
原帖由 summusgoddog 於 2017-1-13 09:58 PM 發表 查看引用來源
其實呢個系技術port泥😏😏😏
噤你學吾學到野

引用:
原帖由 clecwskc 於 2017-1-15 12:11 AM 發表 查看引用來源
一次過爬曬文,等樓主update 4p包膠
等下個禮拜喇

引用:
原帖由 超級咭士 於 2017-1-15 05:46 AM 發表 查看引用來源

等下個禮拜喇
唔洗急.但要快:smile_40:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆