上一頁下一頁
發新話題

茶記老闆娘回憶錄 p24‧p47.p.65 p.106 p.116 p.125

收藏  |  訂閱
2.0k  545.3k

引用:
原帖由 Water_man 於 13-9-2014 01:55 發表 查看引用來源

你近邊區呢?
我屯門  但呢排見到新聞成日話停電

其實屯門應該好難停到電 市區反而容易d

May姐住沙田?

引用:
原帖由 小淫菜陳太 於 2014-9-13 01:51 AM 發表 查看引用來源
你地有停?我近幾天都成日閃下閃下,今日最嚴重
你住單幢大廈?

岩岩追,支持下先:smile_o12::smile_o12:
求你快D打多一兩篇啦,唔夠喉呀:') 去到呢D緊張位先黎吊癮

支持,正呀:smile_o12:

好期待你的背影,同埋美腿:smile_o06:

引用:
原帖由 小淫菜陳太 於 2014-9-10 10:57 PM 發表 查看引用來源
謝謝你,打到眼花了,開始要戴老花眼鏡la。:smile_27:
用心制作........................滿分:smile_47:

引用:
原帖由 小淫菜陳太 於 2014-8-22 10:21 PM 發表 查看引用來源
各位我已經抽了幾位朋友跟我wechat,如果無係我帖留言不會加你地,我覺得對果位有好感先會加的,唔係你叫我加我就一定要加你。同埋我已經有好多朋友wechat緊,我無本事一對十 ,因為我唔係因子丹
邊度攞飛等位  幾時有位通知聲, 我都想chat:smile_47: 妳

引用:
原帖由 小淫菜陳太 於 2014-9-13 01:12 發表 查看引用來源
孫仔好易搞,煮D湯飯加白菜仔就一餐

我無食,因為對腳太粗,節食一兩星期,成功下次就可以影美腿haha
淫C9, 您咁後生就三代同堂,幸福呢,,,

早呀MAY姐:smile_40: :smile_40: :smile_40:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆