上一頁下一頁
發新話題

[過200了lol] DRY到爆既大學生兼職記 + 回頭草食ex lol

收藏  |  訂閱
3.1k  145.1k

原來已經個心飛左去dinner 冇做論文xddd

引用:
原帖由 大學生A 於 2014-4-15 04:54 PM 發表 查看引用來源

把口比較危險, 真係唔好亂試XD 試過咬親EX lol
:smile_42: 我明白...男人最痛算這種...

引用:
原帖由 《豬兜》 於 2014-4-15 05:07 PM 發表 查看引用來源
原來已經個心飛左去dinner 冇做論文xddd

做緊啊, 埋緊尾啦 :smile_34:

引用:
原帖由 【ShinG】 於 2014-4-15 05:07 PM 發表 查看引用來源

:smile_42: 我明白...男人最痛算這種...
XDXD 我有講sorry
細細力啫, hi到吓啲牙啫, 佢都冇郁唔到XD

引用:
原帖由 大學生A 於 2014-4-15 05:09 PM 發表 查看引用來源

做緊啊, 埋緊尾啦 :smile_34:
成日講埋緊尾,即是做左少過一半。

引用:
原帖由 大學生A 於 2014-4-15 05:10 PM 發表 查看引用來源

practice makes perfect :smile_30:

引用:
原帖由 大學生A 於 2014-4-15 05:10 PM 發表 查看引用來源

我諗起咬斷西芹的情節...... :smile_o01:

引用:
原帖由 R.Gonzalez 於 2014-4-15 05:18 PM 發表 查看引用來源

成日講埋緊尾,即是做左少過一半。
錯啦!! 係多過一半, 做左8成 XD!!!!!!

引用:
原帖由 大學生A 於 2014-4-15 05:19 PM 發表 查看引用來源

錯啦!! 係多過一半, 做左8成 XD!!!!!!
通常最尾20%先至最TEDIOUS。

引用:
原帖由 【ShinG】 於 2014-4-15 05:18 PM 發表 查看引用來源

practice makes perfect :smile_30:
冇啦, 之後教多一次, 點知我都未試佢就拉左我起身, 入正題lol

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆