上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻偷情記

收藏  |  訂閱
877  139.1k

引用:
原帖由 charmaine2928 於 2014-2-17 02:25 PM 發表 查看引用來源

呢位c hing,你做左d咩?
我什麼都沒做過還對好很好...只是每個人心好難測...佢要決絕斷來住...我都沒法....HAHA...我平靜中:smile_35:

引用:
原帖由 巡此王 於 2014-2-17 02:33 PM 發表 查看引用來源

我什麼都沒做過還對好很好...只是每個人心好難測...佢要決絕斷來住...我都沒法....HAHA...我平靜中:smile_35:
係,每個人心目中,好既定義好難講,我都覺得自己對佢唔好,我知佢好愛同需要我,但我就成日係某d位度掙扎,唔想大家放太多感情,怕他日分手果陣痛苦...

引用:
原帖由 charmaine2928 於 2014-2-17 02:26 PM 發表 查看引用來源

你呢d對白,我都聽過喎
唔係卦

引用:
原帖由 巡此王 於 2014-2-17 02:33 PM 發表 查看引用來源

但你話破壞咗遊戲規則?

引用:
原帖由 charmaine2928 於 2014-2-17 02:24 PM 發表 查看引用來源

你預備收pm都得喇,我諗好多人報名
我係到只係想舒發難受的心情,想一刀斬斷,唔想再拖拉落去,好辛苦,我只有等,等他MSG,等他watch at,等他電話,咩都只係等,咁我係咩?

引用:
原帖由 Applemul 於 2014-2-17 02:59 PM 發表 查看引用來源

我係到只係想舒發難受的心情,想一刀斬斷,唔想再拖拉落去,好辛苦,我只有等,等他MSG,等他watch at,等他電話,咩都只係等,咁我係咩?
師姐呢段關係幾耐

引用:

加油,放下係要時間的,日子耐了你就會適應了

引用:
原帖由 1223.bruce 於 2014-2-17 03:01 PM 發表 查看引用來源

師姐呢段關係幾耐

就2年了,又點?我咪依舊係等

引用:
原帖由 Applemul 於 2014-2-17 03:08 PM 發表 查看引用來源

加油,放下係要時間的,日子耐了你就會適應了

加油,,適應中, 你都要接受現實

引用:
原帖由 charmaine2928 於 2014-2-17 02:40 PM 發表 查看引用來源

係,每個人心目中,好既定義好難講,我都覺得自己對佢唔好,我知佢好愛同需要我,但我就成日係某d位度掙扎,唔想大家放太多感情,怕他日分手果陣痛苦...
完全知個種痛苦:smile_o16:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆