上一頁下一頁
發新話題

結婚10年-------性生活 (第3版)

收藏  |  訂閱
3.0k  83.1k

引用:
原帖由 FU-Lachesis 於 2012-12-14 12:20 PM 發表 查看引用來源

咁係好事定係唔好事?
好事係佢好幫得手,比任何人都可靠,隨傳隨到,要幾溫柔有幾溫柔,要幾粗耆有幾粗耆,
任何時間任何地方佢都唔會say no.

TD 姐咁妳同五先生共渡歡樂時光之際要唔要加小小視覺效果?例如睇下日本 ...
五先生永遠不會離開我或背叛我,咁你覺得係好事定壞事?

我滿腦子都係喊濕思想,不洗太多視覺stimulation la:smile_o05:

roy 師兄,你想要嘅野已經比左你la,你check check

引用:
原帖由 TDDoUsPart 於 2012-12-14 12:58 PM 發表 查看引用來源

五先生永遠不會離開我或背叛我,咁你覺得係好事定壞事?

我滿腦子都係喊濕思想,不洗太多視覺stimulation la:smile_o05:
五先生唔會令你唔開心,而且隨傳隨到,同埋永遠唔會派報紙。忠誠方面更加不用懷疑。因為永遠唔會有背叛問題,當然,都唔存在效忠問題啦。因為佢不能背叛,又何來效忠?
相對於一個「不會」背叛和「不能」背叛,你會點揀?

引用:
原帖由 josephts16 於 2012-12-14 01:07 PM 發表 查看引用來源

五先生唔會令你唔開心,而且隨傳隨到,同埋永遠唔會派報紙。忠誠方面更加不用懷疑。因為永遠唔會有背叛問題,當然,都唔存在效忠問題啦。因為佢不能背叛,又何來效忠?
相對於一個「不會」背叛和「不能」背叛,你 ...
「不會」

引用:
原帖由 TDDoUsPart 於 2012-12-14 01:11 PM 發表 查看引用來源

「不會」
五先生其實唔係「不會」離開和背叛你,而是「不能」。
:smile_o03::smile_o03:

引用:
原帖由 josephts16 於 2012-12-14 01:12 PM 發表 查看引用來源
五先生其實唔係「不會」離開和背叛你,而是「不能」。
:smile_o03::smile_o03:
我IQ 零蛋:smile_o14:

當你從來沒知道好同壞,你根本就唔識分.

引用:
原帖由 TDDoUsPart 於 2012-12-14 12:58 PM 發表 查看引用來源五先生永遠不會離開我或背叛我,咁你覺得係好事定壞事?我滿腦子都係喊濕思想,不洗太多視覺stimulation la:smile_o05:
五先生唔係咁好,或者五個"一"先生會好啲

我又諗,係咪通常都只會用到三隻手指呢?

引用:
原帖由 Refreshing 於 2012-12-14 01:20 PM 發表 查看引用來源
當你從來沒知道好同壞,你根本就唔識分.

咁玄嘅!

引用:
原帖由 老~恭仔 於 2012-12-14 01:28 PM 發表 查看引用來源
五先生唔係咁好,或者五個"一"先生會好啲

我又諗,係咪通常都只會用到三隻手指呢?

公仔,你番來la,好掛住你bor:smile_o15:

我最多用2隻,3隻好似吾多就手:smile_o05:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆