上一頁下一頁
發新話題

第一次入嚟睇故事,想寫埋一份part2,新相update p. 155,舊相p. 12,55

收藏  |  訂閱
3.0k  153.6k

廣告都有講啦,每個月總有幾日唔方便,黎黎去去都係咪又果幾日 :smile_o01:

引用:
原帖由 穎衡 於 2012-10-18 11:29 PM 發表 查看引用來源廣告都有講啦,每個月總有幾日唔方便,黎黎去去都係咪又果幾日 :smile_o01:
唔係成日準架嘛:smile_13:

引用:
原帖由 barbieeyes 於 2012-10-18 11:31 PM 發表 查看引用來源
唔係成日準架嘛:smile_13:
有遲冇早 :smile_o08:

引用:
原帖由 barbieeyes 於 2012-10-18 11:31 PM 發表 查看引用來源
唔係成日準架嘛:smile_13:http://i.discuss.com.hk/d/images/r10/androidD.jpg
你潛意識唔想比佢所以次次都咁啱唔方便

引用:
原帖由 barbieeyes 於 2012-10-18 11:16 PM 發表 查看引用來源
第一次氹男仔囉。。認sai 低威,佢12:00 前無reply 就有得佢架喇,我bf 聽日都返,我星期二先返香港,所以本身約佢聽日shopping

嘩,要D妹紆尊降貴氹返佢轉頭,真正既感情開始發生啦

引用:
原帖由 Casanovan 於 2012-10-18 11:55 PM 發表 查看引用來源嘩,要D妹紆尊降貴氹返佢轉頭,真正既感情開始發生啦
剛起身,即刻check 電話,佢真係無reply 過我msg,睇嚟佢都係唔重視我地之間嘅關係,其實佢知我係比較小氣,但我同佢講過第二日我就會無事,佢仲講如果係甘,叫我盡情發脾氣。。 之前又甘講。。而家人地發脾氣又唔得。。 其實我雖然同bf 成日argue,但佢好重視我地感情,無論點都會諗方法氹我去maintain 我地嘅relationahip,無我點無理取lau,每次o曹完,我一serve 佢佢就軟化sai 當無事發生過,我都知男仔成日想gf 氹,我bf 同佢佢都成日開口講想我氹,可能我比較cool d 啦。。我通常用行動氹多,每次我激嬲bf,幫佢massage,按頭,serve 佢,佢就好開心。 佢成日話argue 嚟做o羊,贏左場交,輸左頭家deserve o羊?所以佢都好就我

回覆486 #的帖子

剛在fb 看到很有意義嘅句子

早晨,床頭打交床尾和!

引用:
原帖由 barbieeyes 於 2012-10-19 05:36 AM 發表 查看引用來源剛在fb 看到很有意義嘅句子 http://upload.lsforum.net/users/public/v4564Screensh4-12s102.png
早晨,好認同

因我自己講說話唔叻

引用:
原帖由 barbieeyes 於 2012-10-19 05:25 AM 發表 查看引用來源
剛起身,即刻check 電話,佢真係無reply 過我msg,睇嚟佢都係唔重視我地之間嘅關係,其實佢知我係比較小氣,但我同佢講過第二日我就會無事,佢仲講如果係甘,叫我盡情發脾氣。。 之前又甘講。。而家人地發 ...
你都係唔好咁發下判斷,什麼電話冇電,有緊要事嘅原因係背後你可能唔知

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆