上一頁下一頁
發新話題

搞搞陣之旅 Part 2 #356 Part 3 #485 [5/26 Updated]

收藏  |  訂閱
1.2k  108.6k

引用:
原帖由 blondie_cheung 於 2011-5-26 09:24 PM 發表 查看引用來源
good morning.. :smile_o15:
掛屎人咩… blondie 唔見幾日…

引用:
原帖由 damabird123 於 2011-5-26 09:34 PM 發表 查看引用來源

掛屎人咩… blondie 唔見幾日…
邊度有幾日... 忙嘛..

引用:
原帖由 blondie_cheung 於 2011-5-26 09:36 PM 發表 查看引用來源

唔見2日如隔 4秋…

引用:
原帖由 damabird123 於 2011-5-26 09:38 PM 發表 查看引用來源

唔見2日如隔 4秋…
係度老吹... :smile_o11:

Part 3

玩完成日, 係出面食完成dinner,,, 番到酒店即刻灘係床度...
老公都灘係床度... 不過手就係我大脾度慢慢拉高我條碎花短裙..
兩隻手出力咁渣我兩個pat pat... 跟住打我pat pat....
打到拍拍聲,,, 好似俾佢狗仔屌緊我咁,,, 跟住隔住條t-back舔我妹妹..
搞到我好痕... 周身郁..... 我話唔好搞喇... 沖涼訓覺啦....
佢話好... 沖涼訓覺啦.... 咪講完已經除左我條t-back去大脾度..
跟住拉高我pat pat,, 繼續舔我pat pat.... 舔到咁上下... 伸手指入去一出一入...
搞到我妹妹又濕,,, 又慶... 要搵野黎滿足我.....
佢話好啦... 去沖涼訓覺喇... 去啦...... 你今日都tire喇...
我心諗... 你搞到我咁.... 想收科.....
我即刻推佢落床... 除哂佢D衫... 拎佢碌野出黎chok..
chok幾下.... chok到硬哂... 跟住我話去沖涼喇... 有仇報仇....
跟住佢起身,,, 以為佢真係咁聽話,, 去沖涼.. 原來去拎dom..
叫我扒係度.. 拉高pat pat.. 好容易咁滑左入去...
扶住我條腰.. 一下一下咁頂到最入... 佢個袋袋就係咁撞我pat pat..
插左10幾下,, 跟住就叫我坐上去un佢... 我慢慢坐上佢度..
扶住佢碌野.. 對準妹妹慢慢坐落去... 慢慢un佢,,, 由開始慢慢上下un..
到之後前後un..... 狗仔同女上係我最鍾意既pos,,
因為下下頂到盡.. 好快有高潮....
un左一陣,,,, 老公好細心咁問我使唔使休息下先..
跟住我趴係佢度.. 慢慢前後un.....
un多陣, 老公反轉我... 用番男上... 大大力咁插入去....
果一刻,, 佢真係好man,, 一路渣住我對ball, 一路屌我...
屌屌下,, 佢突然停左係度... 係入面係咁頂上頂下... 好似係入面搵野係咁了了下...
跟住我笑左出黎... 我話做咩係度了了下.... 佢話等你feel下你老公碌野有幾勁囉...
我話一向都知道你碌野又長又大碌架啦... 唔係點餵飽我喎....:smile_o06::smile_o06:
果頭講完... 跟住就大大力咁繼續屌我... 屌到咁上下,, 抽出黎插入個口插兩野..
跟住射哂係口度.. 不過我咬住佢碌野.. 唔俾佢走...... :smile_o01:
因為我未舔乾淨.... haha...... :smile_o11:
跟住抱我去浴室,, 沖番個靚涼.... 係浴室含爆多一次就去訓覺lu... :smile_o05::smile_o05:

引用:
原帖由 blondie_cheung 於 2011-5-26 09:51 PM 發表 查看引用來源

係度老吹... :smile_o11:
無老吹呀…唔信你追番post 吖,我日日都有推你架…:')

引用:
原帖由 blondie_cheung 於 2011-5-26 09:52 PM 發表 查看引用來源
Part 3

玩完成日, 係出面食完成dinner,,, 番到酒店即刻灘係床度...
老公都灘係床度... 不過手就係我大脾度慢慢拉高我條碎花短裙..
兩隻手出力咁渣我兩個pat pat... 跟住打我pat pat....
打到拍拍聲,,, 好 ...
哈哈…你兩公婆都幾得意喎… 咁灑花鎗,又幾 sweet喎!

不過兩公婆我唔覺得打真軍好啲唶…

引用:
原帖由 blondie_cheung 於 2011-5-26 09:36 PM 發表 查看引用來源

VAN 可是天氣十分好
太陽高高掛
你當出多 D 野

引用:
原帖由 damabird123 於 2011-5-26 10:06 PM 發表 查看引用來源

哈哈…你兩公婆都幾得意喎… 咁灑花鎗,又幾 sweet喎!

不過兩公婆我唔覺得打真軍好啲唶…
哈哈... 又未結婚, 又未ready有BB.. 又唔係安全期...

安全D好D.. :smile_o05:

引用:
原帖由 blondie_cheung 於 2011-5-26 10:10 PM 發表 查看引用來源

哈哈... 又未結婚, 又未ready有BB.. 又唔係安全期...

安全D好D.. :smile_o05:
第2種方法唔好咩…

未結婚, 咁仲有機… :smile_47:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆