上一頁下一頁
發新話題

。。人乾混戰。。Part 2@ P.37///相@ P.40///Part.3(完)有相@P.50

收藏  |  訂閱
844  102.9k

引用:
原帖由 Sexy_Bitchs 於 2011-2-7 09:15 PM 發表 查看引用來源

大大啖錫爆妳呀:smile_o09:
我都有喎… sexy  妹… 仲推左 3次添波…又揾人幫手推…咁我無車車架?

引用:
原帖由 Sexy_Bitchs 於 2011-2-7 09:06 PM 發表 查看引用來源

人一生物一世...我都想try MFF
比我始終覺得mmf好d,因為除非條仔好勁,否則好易半天吊唔夠飽~:smile_o01:

引用:
原帖由 waiwaiwai3 於 2011-2-7 09:10 PM 發表 查看引用來源

wa....個男要精壯先得lo
個個都吹哂水話自己得ge....:smile_39:

引用:
原帖由 damabird123 於 2011-2-7 09:24 PM 發表 查看引用來源

我都有喎… sexy  妹… 仲推左 3次添波…又揾人幫手推…咁我無車車架?
係丫  佢成日神不守含  快D整個比佢:smile_o13:

引用:
原帖由 damabird123 於 2011-2-7 09:18 PM 發表 查看引用來源

唔駛咁激,你比小小激我都頂唔順架啦… 等你… 睇part 2
Part 2真係需時...e排有野忙....:smile_o03:

引用:
原帖由 bcm 於 2011-2-7 07:59 PM 發表 查看引用來源

講真,report真係懶出喇,何況依家都有好多正post,
好似sexy妹呢d,唔再需要我呢d老人家架喇:smile_o13: :smile_o13:
b 姐,你講大話…你睇下你對腳幾修長吖,肥你個頭咩… 直頭正到要攬住黎啜啦!以後咪鬼再話自己老同肥呢兩個字添呀…

引用:
原帖由 bcm 於 2011-2-7 09:25 PM 發表 查看引用來源

比我始終覺得mmf好d,因為除非條仔好勁,否則好易半天吊唔夠飽~:smile_o01:
但係以我係男,我鐘意 ffm喎…

引用:
原帖由 馬場我話事 於 2011-2-7 09:25 PM 發表 查看引用來源
係丫  佢成日神不守含  快D整個比佢:smile_o13:
你話我呀?

引用:
原帖由 Sexy_Bitchs 於 2011-2-7 09:25 PM 發表 查看引用來源

個個都吹哂水話自己得ge....:smile_39:
我老啦...未必得:smile_43:

引用:
原帖由 Sexy_Bitchs 於 2011-2-7 09:26 PM 發表 查看引用來源

Part 2真係需時...e排有野忙....:smile_o03:
慢慢唔吹你…你吹我就得架啦…嘻嘻…

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆