上一頁下一頁
發新話題

CA 4月9日 (六) 超值光豬淫k團

收藏  |  訂閱
915  47.9k

引用:
原帖由 CP-隊穿長 於 2011-2-23 01:00 PM 發表 查看引用來源
你都幾留意時事喎。:smile_o12:
攞綜援予錢去玩, 咪得閒睇下時事追擊者~:smile_45:

引用:
原帖由 whwhfun 於 2011-2-23 01:50 PM 發表 查看引用來源

攞綜援予錢去玩, 咪得閒睇下時事追擊者~:smile_45:
點樣囉到綜援呀?:smile_o05:

甚麼是發問甚麼是討論研究都未識分!

呢個甜筒掋請你食嘅 ...

:smile_o12: :smile_o12:

引用:
原帖由 Dupplo 於 2011-2-23 01:54 PM 發表 查看引用來源

你講老師?:smile_o05:

引用:
原帖由 Dupplo 於 2011-2-23 01:54 PM 發表 查看引用來源

幾時請, 我又去食, 時間?, 人物?, 地點?唔該:smile_30:

引用:
原帖由 whwhfun 於 2011-2-23 01:56 PM 發表 查看引用來源

幾時請, 我又去食, 時間?, 人物?, 地點?唔該:smile_30:
叫你去珠海食,你去嗎?:smile_o10:

引用:
原帖由 CP-隊穿長 於 2011-2-23 01:51 PM 發表 查看引用來源
點樣囉到綜援呀?:smile_o05:
百無人士, 乜捻都冇, 你一定無分啦:smile_40:

引用:
原帖由 ‥RYU‥ 於 2011-2-23 12:23 PM 發表 查看引用來源

你有冇睇過英雄本色呀 , 狄龍同哥哥有場經典戲 , 你重有冇印象呢 ? 我就借用狄龍其中一句對白 , 來回答你既問題啦 !

DUPPLO , 我已經 .... 冇做團長 .... 好耐啦 !

:smile_o13::smile_o13::smile_o13:
可以來個東山再起啊!

你要是攪 CA 田,小弟一定 g 池!:smile_o12: :smile_o12:

引用:
原帖由 whwhfun 於 2011-2-23 01:57 PM 發表 查看引用來源

百無人士, 乜捻都冇, 你一定無分啦:smile_40:
我破左產既,有資格嗎?:smile_o05:

引用:
原帖由 buzzbaby 於 2011-2-23 11:38 AM 發表 查看引用來源
多謝克仔田員報料!

這叫遇人不淑!!!

:smile_o14:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆