上一頁下一頁
發新話題

應成BCM,而家送個REPORT比佢,我同A先生既美好回憶(1)

收藏  |  訂閱
495  28.5k

引用:
原帖由 Tony040131 於 2009-8-18 10:38 AM 發表 查看引用來源
HAHA........好好.
但呢個人氣近排勁,真係搵都唔使,haha.......
太多人比面姐:smile_o05:

回覆 481# 的帖子

一陣蛇一蛇時再搵先得,heehee........

引用:
原帖由 Tony040131 於 2009-8-18 10:44 AM 發表 查看引用來源
一陣蛇一蛇時再搵先得,heehee........
慢慢,我都行開陣:smile_o13::smile_o13::smile_o13:

回覆 483# 的帖子

等妳返黎喇,heehee.......

引用:
原帖由 Tony040131 於 2009-8-18 11:42 AM 發表 查看引用來源
等妳返黎喇,heehee.......
多謝晒:smile_o05::smile_o09::smile_o13:

引用:
原帖由 圖圖媽咪 於 2009-8-18 09:04 AM 發表 查看引用來源

我好大食,邊有咁易夠?:smile_o05::smile_o01:
大食 i like it :smile_o12: 早晨吖圖圖&圖圖媽:smile_o01:

引用:
原帖由 圖圖媽咪 於 2009-8-6 01:41 AM 發表 查看引用來源
好耐冇打過咁多字啦,如果文章唔順既話希望唔好介意啦各位:smile_o05:

我同a先生係上網識既,有晚我訓唔著後來入左交友網識到訓唔著既佢,

大家後來傾傾下岩feel之後約左第晚出黎食晚飯,我記得當晚係食西餐,

當 ...
很剌激的報告! thx for sharing

引用:
原帖由 vincent.w 於 2009-8-19 07:02 AM 發表 查看引用來源
大食 i like it :smile_o12: 早晨吖圖圖&圖圖媽:smile_o01:
你估養我咁易架,早早呀vincent:smile_o01:

引用:
原帖由 Ice-man 於 2009-8-19 08:24 AM 發表 查看引用來源

很剌激的報告! thx for sharing
多謝支持:smile_o05:

引用:
原帖由 圖圖媽咪 於 2009-8-19 10:08 AM 發表 查看引用來源

你估養我咁易架,早早呀vincent:smile_o01:
妳同圖圖嘅大食好大分别喎:smile_o01:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆