上一頁下一頁
發新話題

誠徵36或以上單身男士, 做朋友,伴侶或渴望建立家庭生活均可(不要sp)(part 2)

收藏  |  訂閱
1.5k  30.2k

引用:
原帖由 chefung 於 2009-8-8 10:36 AM 發表 查看引用來源

True True
Car > Girl

For me
Girl > Car = 0

LOL
True for me :smile_34:

引用:
原帖由 chefung 於 2009-8-8 10:39 AM 發表 查看引用來源

GM 底薪 25k :smile_o08:
好似無咁多, 再者, 前幾年經濟不好, 壓了薪金和point:smile_o08:

引用:
原帖由 michelle227 於 2009-8-8 10:30 發表 查看引用來源

好坦白:smile_o01:但又唔需要太多money, 普普通通應付到基本開支可以了:smile_o01:

如果個個女仔都係咁諗就好~

引用:
原帖由 啟天 於 2009-8-8 10:41 AM 發表 查看引用來源

係有些人未能去面對現實者:smile_o10:

引用:
原帖由 chefung 於 2009-8-8 10:31 發表 查看引用來源

:smile_o01::smile_o01::smile_o01:

至理名言!

引用:
原帖由 michelle227 於 2009-8-8 10:40 AM 發表 查看引用來源

好似無咁多, 再者, 前幾年經濟不好, 壓了薪金和point:smile_o08:
我今年係 GM (No PGDE ) 17 points 仲要除2....
Point 8.5  =.=

引用:
原帖由 chefung 於 2009-8-8 10:43 AM 發表 查看引用來源

我今年係 GM (No PGDE ) 17 points 仲要除2....
Point 8.5  =.=
點解要除2, 蝦你?

引用:
原帖由 chefung 於 2009-8-8 10:35 發表 查看引用來源

我只得11k 一個月, 仲要無雙糧
我都係唔拍拖好了 :smile_o08:

我都係咁話~
  一陣GF情人節想要LV,生日想要電話~ 唔知點死~

引用:
原帖由 啟天 於 2009-8-8 10:41 AM 發表 查看引用來源

記住...都要 15k 一個月呀
好多人都去唔到

我屋企無一個人賺15k+ 一個月

:smile_o15: :smile_o15:今朝 好熱鬧wor,咁多位miss, 啊sir 早晨

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆