上一頁下一頁
發新話題

【包皮專區】 - 包皮問題請集中於此發問 (Part 3)

收藏  |  訂閱
3.0k  445.1k

割完差不多20日啦、今朝最后一 条線已在我半推半就下脫落了。:smile_o13:
靚仔晒:smile_o05:

500蚊應該可以:smile_o09:

引用:
原帖由 包皮已割 於 2009-10-15 01:10 PM 發表 查看引用來源
割完差不多20日啦、今朝最后一 条線已在我半推半就下脫落了。:smile_o13:
靚仔晒:smile_o05:

500蚊應該可以:smile_o09:
今日第18日了...我除左爆線果兩條冇左...其他依然好頑強唔甩...:smile_o03:
仲有係唔係甩晒線就可以試用架...好想試下佢...依家心情好似細路仔買左玩具冇得玩咁...:smile_o06:

引用:
原帖由 pohero 於 2009-10-15 01:19 PM 發表 查看引用來源

今日第18日了...我除左爆線果兩條冇左...其他依然好頑強唔甩...:smile_o03:
仲有係唔係甩晒線就可以試用架...好想試下佢...依家心情好似細路仔買左玩具冇得玩咁...:smile_o06:
我係用之前"469帖"的葯水洗的、洗後的線係容易脫落(我已埋了口)。

用唔用得呢、醫生話一個月呀:smile_o16:

引用:
原帖由 skinlessjj 於 2009-10-14 11:42 PM 發表 查看引用來源
1.) 生理鹽水/普通溫度(暖更佳)
2.) 我個人就1.5min x 2(早晚各一)
3.) 我浸左幾日d線未溶既溶左、溶溶地既甩左
用咩器皿浸好呢?紙杯/膠杯/飯碗?好似大左d,定豉油碟?
係咪要成個 j 頭浸曬落去呀?
我d線口位,有一邊好似鋸齒咁,吉到我頂吾順,重痛過下面根位個傷口位。
聽日覆診唸住問下可吾可以剪左個邊d線先,真係好吉:smile_27: :smile_27: :smile_27:

Ching痛唔痛嫁

引用:
原帖由 prepuceman 於 2009-10-15 02:56 PM 發表 查看引用來源

用咩器皿浸好呢?紙杯/膠杯/飯碗?好似大左d,定豉油碟?
係咪要成個 j 頭浸曬落去呀?
我d線口位,有一邊好似鋸齒咁,吉到我頂吾順,重痛過下面根位個傷口位。
聽日覆診唸住問下可吾可以剪左個邊d線先,真係好 ...
紙杯
浸埋個線口位

引用:
原帖由 erickinger 於 2009-10-15 06:49 AM 發表 查看引用來源

我兩個禮拜..... D線甩左少少only....
我平時出街就包紗布,o係屋企就唔包..... 因為出街行路多驚又會整到個傷口.......
沖涼我都係包保鮮紙,另外用生理盬水洗,仲未敢直接洗,因為傷口未完全埋晒........
我同你相反
我係甩剩少少only

引用:
原帖由 skinlessjj 於 2009-10-15 06:43 PM 發表

我同你相反
我係甩剩少少only
咁快既? 你就好啦....
本來想叫醫生拆左佢
不過佢話冇需要....

做完手術兩個禮拜
而家扯旗終於都唔痛,冇左cool住cool住既感覺
頭先o係冇食藥既情況之下連續訓左七個鐘,爽~~
希望d線快d甩晒啦..... 禁慾左咁耐真係好痛苦.....

回覆 483# 的帖子

我第20日共打了兩次,勁好FEEL.

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆