上一頁下一頁
發新話題

小紅徵鐘意吹水,吃喝玩樂既朋友 (P.2)

收藏  |  訂閱
1.5k  29.0k

引用:
原帖由 Bonnie妹妹 於 2009-7-28 12:23 PM 發表 查看引用來源

又係wor:smile_o12:
哩d我唔識ga ma:smile_o05:
咁......使唔使我教下你幾招呀:smile_04: :smile_04:

引用:
原帖由 紅啤梨 於 2009-7-28 12:26 PM 發表 查看引用來源

咁你就要休息多d,唔好上網咁side神, 等好反先上黎:smile_o05: , 個池預左比你就係你架, 歡迎你anytime上黎游:smile_o01:
我會架喇:smile_o05:

hea 一hea 先, 等下再吹過

引用:
原帖由 不要問我是誰 於 2009-7-28 12:23 PM 發表 查看引用來源

:smile_44: 哦...
不過件甲.. 都要沬下他.
好耐冇著.. 唔凍.. 又唔會著..
前幾日.. 見條友開架PGM
著到成身甲.. 我都覺熱.. 不過好新下,, 唔知係咪翻新過
又好精神下咁. 個D二沖的 噹當聲引擎
咁會唔會中暑ga

引用:
原帖由 紅啤梨 於 2009-7-28 12:27 PM 發表 查看引用來源

咁......使唔使我教下你幾招呀:smile_04: :smile_04:
好呀...:smile_o05:

引用:
原帖由 Bonnie妹妹 於 2009-7-28 12:38 PM 發表 查看引用來源

咁會唔會中暑ga
:smile_40: 唔塞車.. 飛住去.. 咪唔會AR

引用:
原帖由 Bonnie妹妹 於 2009-7-28 12:02 PM 發表 查看引用來源

咁仲唔快d,期待中:smile_o06: :smile_o06:
據稱佢以前有上引板........
所以.....我唔會出post :smile_o05:

引用:
原帖由 紅啤梨 於 2009-7-28 12:02 PM 發表 查看引用來源

:smile_o04: 我驚我攬實你, 你開唔到車喎..... (阿駿話咁樣係會鎖住個司機唔好)
不如妳驚妳攬實我我唔開車,或者開車車妳去第二度好過啦:smile_o01:

引用:
原帖由 紅啤梨 於 2009-7-28 12:04 PM 發表 查看引用來源

我已經開始'導'緊佢出黎啦:smile_o11:
講緊我呀?:smile_o06:

引用:
原帖由 ip_derek 於 2009-7-28 12:05 PM 發表 查看引用來源

紅紅唔衰架 好性感架....唔係.....係好感性先岩. 佢唔見左個電話都咸架:smile_13:
我唔見左條頭髮都會......:smile_o01:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆