上一頁下一頁
發新話題

生日party ... 比人強姦(註:我係男)

收藏  |  訂閱
717  45.2k

引用:
原帖由 可兒 於 2009-7-26 09:12 AM 發表 查看引用來源
:smile_40: 早晨
:smile_o09: ....................

引用:
原帖由 ajenny 於 2009-7-26 09:22 AM 發表 查看引用來源
:smile_o09: ....................
:smile_o09: 我終於教番正D時間咯

引用:
原帖由 可兒 於 2009-7-26 09:24 AM 發表 查看引用來源

:smile_o09: 我終於教番正D時間咯
你個電腦有問題.......................

引用:
原帖由 ajenny 於 2009-7-26 09:27 AM 發表 查看引用來源
你個電腦有問題.......................
有咩問題呀????:smile_41:

引用:
原帖由 可兒 於 2009-7-26 09:29 AM 發表 查看引用來源

有咩問題呀????:smile_41:
問下姐.......................:smile_o14:

引用:
原帖由 ajenny 於 2009-7-26 09:29 AM 發表 查看引用來源
問下姐.......................:smile_o14:
:smile_30: 唔係..我之前日頭訓夜晚蒲頭嘛..E+教番正常D時間:smile_40:

thanks for sharng

引用:
原帖由 可兒 於 2009-7-26 09:31 AM 發表 查看引用來源

:smile_30: 唔係..我之前日頭訓夜晚蒲頭嘛..E+教番正常D時間:smile_40:
:smile_o01:

幾好玩喎:smile_30:  Which Disco ??

引用:
原帖由 jocial 於 2009-7-26 09:47 AM 發表 查看引用來源
幾好玩喎:smile_30:  Which Disco ??
可能係私家地方........................

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆