上一頁下一頁
發新話題

沉船地 (繼續沉船交流討論) ~ 9

收藏  |  訂閱
1.5k  108.7k

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2009-10-20 02:21 PM 發表 查看引用來源

我依家就係行緊呢條路...
我早幾年係甘,放大假自己一個系cp,
今日按腳行倉夾公仔,
聽日搵D船食飯過夜,
後日Dfd上黎唱k又識新女,
第日佢地番工我再留一日休息按摩,爽到呢!

你就好啦:smile_46: :smile_46:

引用:
原帖由 a1w2j5 於 2009-10-20 04:06 PM 發表 查看引用來源

佢又要玩神秘, 突然又話去個*廣州 / 虎門 / .....姐妹度玩, 傾...有咩好傾呀? 我都有諗過算數, 我每月都比足家用(包埋租屋)...既然佢都咁囉, 我仲駛咩理佢感受...
私有化左仲返K場...

引用:
原帖由 ohnavi 於 2009-10-20 04:55 PM 發表 查看引用來源

我早幾年係甘,放大假自己一個系cp,
今日按腳行倉夾公仔,
聽日搵D船食飯過夜,
後日Dfd上黎唱k又識新女,
第日佢地番工我再留一日休息按摩,爽到呢!

你就好啦:smile_46: :smile_46:
師兄唔好笑我啦...我依家做既野你一早已經做過晒...玩過晒啦....:smile_38: :smile_30:

我識行時你已走緊...:smile_13: :smile_13:

引用:
原帖由 ohnavi 於 2009-10-20 04:52 PM 發表 查看引用來源

其實甘講,甘係咪你番親去大陸佢都系度陪你?
定有時都會放你飛機?
識你之前佢有無比人養過?佢對你好吾好?
家用幾多?租又幾多?佢大吾大駛?平時做咩多?
吾介意講D黎聽下:smile_53:

兩個人無論係咪 ...
其實甘講,甘係咪你番親去大陸佢都系度陪你? >其實我係係廣州做野每逢禮拜6日就返香港, 我一有時間就落去長安搵佢(一個月都有成8-9日係長安瞓). 又係長安租左間屋比佢住(因為佢話D姐妹都係呢頭, 所以就租呢度). 有時上到去都會見到佢地係屋企.
定有時都會放你飛機?>有時佢會同我講. 同D姐妹出去玩. 就叫我唔好過去啦...
識你之前佢有無比人養過?佢對你好吾好? >識我之前佢有拍拖(唔知係咪養個隻)...跟住話同個個男仔有左, 個男仔夾硬落左佢之後就對佢好差跟住就散左.
家用幾多?租又幾多?佢大吾大駛?平時做咩多?>家用-3000(佢話唔夠先問我.) / 租屋-1200 / 平時就係上網打機多, 都大駛. (因為冇額外問我攞錢), 佢仲比我睇佢有儲底幾多錢.
吾介意講D黎聽下:smile_53:

兩個人無論係咪交易,吾駛話吾理佢感受甘嚴重,>其實我話唔駛理佢感受, 又唔係真係話要去傷害佢咁既. 我只係想同佢講. 你既然咁神秘(次次都係話去搵姐妹, 我唔係咁信囉.搵姐妹做咩唔覆我短信, 唔聽我電話), 同我分開左, 你咪可以繼續做你想做既野囉...我同佢一齊4個月, 如果佢真係鍾意我, 做咩要咁做??
為左開心,盡量好來好去,
或者倒頭來可能得自己傷心者...

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2009-10-20 06:05 PM 發表 查看引用來源

私有化左仲返K場...
已經冇返K場啦...

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2009-10-20 06:08 PM 發表 查看引用來源

師兄唔好笑我啦...我依家做既野你一早已經做過晒...玩過晒啦....:smile_38: :smile_30:

我識行時你已走緊...:smile_13: :smile_13:
達者為先,呢D野無得甘分既
我無你甘豁達,成日玩感情,
嘥左好多機會試多D女,呢個算係遺憾

[quote]原帖由 a1w2j5 於 2009-10-20 06:46 PM 發表
其實我係係廣州做野每逢禮拜6日就返香港,我一有時間就落去長安搵佢(一個月都有成8-9日係長安瞓). 又係長安租左間屋比佢住(因為佢話D姐妹都係呢頭, 所以就租呢度). 有時上到去都會見到佢地係屋企.
如果你點都會番上去,有個地方係化算D;基本上如果你番親去佢都系度,甘已經算fulfill左你既「要求」

有時佢會同我講. 同D姐妹出去玩. 就叫我唔好過去啦...
甘要睇呢個情況密吾密,其實佢地甘悶都無可厚非,睇佢去玩咩羅

識我之前佢有拍拖(唔知係咪養個隻)...跟住話同個個男仔有左, 個男仔夾硬落左佢之後就對佢好差跟住就散左.
個男仔係咪香港既可能有D影響

家用-3000(佢話唔夠先問我.) / 租屋-1200 / 平時就係上網打機多, 都大駛. (因為冇額外問我攞錢), 佢仲比我睇佢有儲底幾多錢.
甘又算ok喎,起碼吾會係無底深潭;當然,吾想講都要講假設佢無其他股東...

其實我話唔駛理佢感受, 又唔係真係話要去傷害佢咁既. 我只係想同佢講. 你既然咁神秘(次次都係話去搵姐妹, 我唔係咁信囉.搵姐妹做咩唔覆我短信, 唔聽我電話), 同我分開左, 你咪可以繼續做你想做既野囉...我同佢一齊4個月, 如果佢真係鍾意我, 做咩要咁做?
呢樣最緊要,同第一次回覆一樣,你對佢既最終目的係咩先?
如果只係消磨時間吾係愛情,而你心裡面又無吾開心的話,咪大家講明白D羅,起碼吾駛估估下。
你自己又了吾了解佢對你係依賴,定感情呢?
有時佢地同D朋友玩起黎不論打牌,打機,上網,食飯,飲酒,真係會忘晒形物都吾記得晒,需知佢地年紀一般比較細,無甘重責任心,真係吾會甘多考慮架。

如果你因為佢既行為其實會感到吾開心,就要盡快解決啦... 不過對佢地吾好用D有骨既說話,直接簡單D講出你吾開心既原因。
懶有型含沙射影(呢個方法只有你係強勢先得),佢地聽到吾高興火起上黎,真係物都吾理反面都有機架

引用:
原帖由 ohnavi 於 2009-10-20 06:57 PM 發表 查看引用來源

達者為先,呢D野無得甘分既
我無你甘豁達,成日玩感情,
嘥左好多機會試多D女,呢個算係遺憾
我相信好多野係例湯黎既...條路點行...有時未必真係可以盡如人意...最重要係享受現在所擁有既野...

引用:
原帖由 a1w2j5 於 2009-10-20 06:46 PM 發表 查看引用來源

已經冇返K場啦...
以她現在的行為所分析的結論...佢只當你係老闆...只是一單買賣...:smile_38:

[quote]原帖由 ohnavi 於 2009-10-20 07:16 PM 發表 查看引用來源

有時佢會同我講. 同D姐妹出去玩. 就叫我唔好過去啦...
甘要睇呢個情況密吾密,其實佢地甘悶都無可厚非,睇佢去玩咩羅
一個禮拜實有三日咁啦.

識我之前佢有拍拖(唔知係咪養個隻)...跟住話同個個男仔有左, 個男仔夾硬落左佢之後就對佢好差跟住就散左.
個男仔係咪香港既可能有D影響
國內人

其實我話唔駛理佢感受, 又唔係真係話要去傷害佢咁既. 我只係想同佢講. 你既然咁神秘(次次都係話去搵姐妹,我唔係咁信囉.搵姐妹做咩唔覆我短信, 唔聽我電話), 同我分開左, 你咪可以繼續做你想做既野囉...我同佢一齊4個月, 如果佢真係鍾意我,做咩要咁做?
呢樣最緊要,同第一次回覆一樣,你對佢既最終目的係咩先?
如果只係消磨時間吾係愛情,而你心裡面又無吾開心的話,咪大家講明白D羅,起碼吾駛估估下。
你自己又了吾了解佢對你係依賴,定感情呢?
有時佢地同D朋友玩起黎不論打牌,打機,上網,食飯,飲酒,真係會忘晒形物都吾記得晒,需知佢地年紀一般比較細,無甘重責任心,真係吾會甘多考慮架。
如果你因為佢既行為其實會感到吾開心,就要盡快解決啦... 不過對佢地吾好用D有骨既說話,直接簡單D講出你吾開心既原因。
懶有型含沙射影(呢個方法只有你係強勢先得),佢地聽到吾高興火起上黎,真係物都吾理反面都有機架

當然係想繼續發展落去啦. 我係一個冇咩耐性既人, 我今晚會同佢傾下...究竟往後應該係點.......

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆