上一頁下一頁
發新話題

誠徵36或以上單身男士, 做朋友,伴侶或渴望建立家庭生活均可(不要sp)

收藏  |  訂閱
1.5k  32.5k

引用:
原帖由 G15 於 2009-7-26 01:42 PM 發表 查看引用來源
Hi,妳好,本人37歲,仍是單身,想找一位合眼緣的女朋友,不知能否和樓主妳做個朋友呢? 聯絡方法是我的會員名字@live.hk.  全部要細楷, 希望可收到妳的信息
好, 我得閑會回覆你., 多謝.不過我常覺得, 37歲的男人會覺得我老了

引用:
原帖由 我鍾意小魔鬼 於 2009-7-26 12:26 PM 發表 查看引用來源
咁有d 男人會係咁諗...不過呢樹見到玩得耐果d 大部份都唔會係呢類人~:smile_o12:
我唔知, 但我發覺這裡都有些奇怪人:smile_13::smile_13::smile_13:

引用:
原帖由 michelle227 於 2009-7-26 02:21 PM 發表 查看引用來源

其實我不太enjoy 這樣, 因需要時間, 和可以好浪費時間, 自己心態上都會覺得累的,

自己只想盡快識到知心人, 搵到個伴, 真誠相處, 拍拖.

若真係識到男友 我就會完全停止再見網友了.. 因我不enjoy:smile_45 ...
違反自己本意的事, 盡量少做

引用:
原帖由 Kigr 於 2009-7-26 01:41 PM 發表 查看引用來源
可以點我頭像用yahoo messenger嗎:smile_41:
你新戶口不知有冇這個功能.:smile_13::smile_13:

引用:
原帖由 wcday 於 2009-7-26 01:37 PM 發表 查看引用來源

太多男人唔肯認真
我不會理會了, 自己知自己方向, 諗法. 世上甚麼人都有的.:smile_40:

引用:
原帖由 S666 於 2009-7-26 02:24 PM 發表 查看引用來源

違反自己本意的事, 盡量少做
完全唔做我又唔得, 因我圈子真的少, 再者, 我過往的經歷是好的, 係網上遇到一些好男人,
和我相戀, 對我好好, 有3個男友都是網友來的
故我看 在網上識人, 的看法一向是正面的

再者, 就算不是情人, 做朋友, 我都覺得好好, 因為可以比自己識到其他行業的人, 認識多些, 自己都會學到東西的:smile_40:

我只係害怕識到一些唔正經的人.. 壞人. :smile_45:不過我會小心的:smile_40:

引用:
原帖由 michelle227 於 2009-7-26 02:22 PM 發表 查看引用來源

差不多走了:smile_40::smile_40:
玩得happy d!

回覆 479# 的帖子

雖然說得有道理,但現實頗難做到,還是小心選擇為妙!

引用:
原帖由 michelle227 於 2009-7-26 02:29 PM 發表 查看引用來源

完全唔做我又唔得, 因我圈子真的少, 再者, 我過往的經歷是好的, 係網上遇到一些好男人,
和我相戀, 對我好好, 有3個男友都是網友來的
故我看 在網上識人, 的看法一向是正面的

再者, 就算不是情人, 做朋友, 我 ...
咁你地無繼續下去:smile_41:

我見了在這裡識的第一個男人, 感覺幾好, 大家好好傾, 都算投契都算傾得開心愉快
我問過他, 覺得我怎樣(因為我都想知別人怎樣看我) 他答我話: 幾好傾呀

再問我的樣子給人的感覺
他答我: 純品樣子, 係斯文女仔.正經女仔.順眼, ok ,...:smile_13: :smile_13:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆