上一頁下一頁
發新話題

蓉兒上discuss.徵朋友,107

收藏  |  訂閱
1.5k  32.8k

引用:
原帖由 文曲 於 2009-7-16 11:36 PM 發表 查看引用來源

還說自己醒目,真的無言 ~ :smile_42:
我有d唔明.是否你會樂器是講大話的:smile_13: :smile_13:想一想先:smile_13:

引用:
原帖由 MATHES232 於 2009-7-16 11:37 PM 發表 查看引用來源

我當然知:smile_30: 她是屬於.文曲的相呀:smile_30: :smile_30:  
咁妳都知?:smile_14: 妳點知的 ~ :smile_22:

引用:
原帖由 文曲 於 2009-7-16 11:37 PM 發表 查看引用來源

天馬行空、胡亂老作 ~ :smile_34:
吹水亂來.亂點鴛鴦.作品七彩都有知:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 MATHES232 於 2009-7-16 11:39 PM 發表 查看引用來源

唔使隱瞞了.我烏龍全部朋友都知的了
烏龍蓉兒有烏龍福,電話聲中哈哈笑..............:smile_40:

引用:
原帖由 文曲 於 2009-7-16 11:41 PM 發表 查看引用來源

咁妳都知?:smile_14: 妳點知的 ~ :smile_22:
相公.要是正統的問題.我全部都懂 .只是有d唔多識的問題.才不會答:smile_39: .我真人是醒目蓉的:smile_30:

引用:
原帖由 MATHES232 於 2009-7-16 11:40 PM 發表 查看引用來源

我有d唔明.是否你會樂器是講大話的:smile_13: :smile_13:想一想先:smile_13:
妳再細看那個帖,再細心想一想相公的意思 ~

引用:
原帖由 文曲 於 2009-7-16 11:43 PM 發表 查看引用來源

烏龍蓉兒有烏龍福,電話聲中哈哈笑..............:smile_40:
咁又係呀.我是有運的人,真的,相公.我其實是烏龍的.但又會因禍得福.像認識你都是呀
失魂魚是失魂魚.一看再看才知道:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 文曲 於 2009-7-16 11:40 PM 發表 查看引用來源

偶遇唔到乖蓉兒,相公好傷心 ~ :')
別難過.我心中會感激相公的

還有沒有其他進步 ~ 回帖看帖仔細點,便可減少烏龍 ~
我會有進步的. 我現在就看你會樂器是什麼意思先:smile_13:

蓉兒﹕是甚麼時候了,個傻佬還在月下彈箏 ~ :smile_39:

引用:
原帖由 文曲 於 2009-7-16 11:54 PM 發表 查看引用來源
蓉兒﹕是甚麼時候了,個傻佬還在月下彈箏 ~ :smile_39:

我覺得他很正常呀,意境佷優美呀 相公,來句晚安先
意幽幽
情綿綿
月巒巒
曲戀戀
相公,美夢了 我明天再想你的貼.真是唔多明 晚安呀

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆