上一頁下一頁
發新話題

『Show』男公關俱樂部第2版已經爆左POST喇,有興趣既人,請去第3版啦

收藏  |  訂閱
5.0k  122.6k

引用:
原帖由 kanag 於 2009-5-24 01:27 AM 發表 查看引用來源

解決到=煩惱,解決5到=現實,輕鬆d la
係呢.......:096:

引用:
原帖由 willshow 於 2009-5-24 01:18 AM 發表 查看引用來源
我只可以同大家講,如果你同時面對家族問題,生意問題,家庭問題,自身問題,你會點,係同時喎:030:
快啲找人欖吓老闆,鍚吓佢,呵返佢:023:

小壞.......今天放假嗎?

引用:
原帖由 willshow 於 2009-5-24 01:18 AM 發表 查看引用來源
我只可以同大家講,如果你同時面對家族問題,生意問題,家庭問題,自身問題,你會點,係同時喎:030:
我唔只一次...同時...
家族問題+生意問題+感情問題+感情問題+同朋友都有出現問題......
我而家都有家族問題+生意問題+自身問題...(家庭就入晒家族啦~ 總之就"屋企人"啦...)
雖然我好想有個人可以依靠0下...但由細到大...樣樣0野都係我自己一個人解決...
唔開心可以搵人傾...搵人陪......
每個人都總有情緒起落, 發洩出0黎~ 傾/喊或者其他方法~
但唔好收埋自己...總有一日會感到太大壓力...
可能實際上我幫唔到你0的咩......但...我係關心同緊張你0架...

引用:
原帖由 kelvin0224 於 2009-5-24 01:31 AM 發表 查看引用來源

快啲找人欖吓老闆,鍚吓佢,呵返佢:023:
精神上我地個個女仕都有呀......:027: :027:

係老細唔要.........:023:

引用:
原帖由 catagnisb 於 2009-5-24 01:28 AM 發表 查看引用來源

kelvin你返來了
點解呀:023:
我個胃就好似今日天氣一樣<痛到爆>:029:

訓lu,88 all!!!!!!!!

引用:
原帖由 Koimizu 於 2009-5-24 01:32 AM 發表 查看引用來源

我唔只一次...同時...
家族問題+生意問題+感情問題+感情問題+同朋友都有出現問題......
我而家都有家族問題+生意問題+自身問題...(家庭就入晒家族啦~ 總之就"屋企人"啦...)
雖然我好想有個人可以依靠0下...但 ...
講得好....:098: :098: :098:
今晚個個都好感性呢......:023: :023:

引用:
原帖由 kanag 於 2009-5-24 01:33 AM 發表 查看引用來源
早抖~~

引用:
原帖由 kanag 於 2009-5-24 01:33 AM 發表 查看引用來源
886 good night:023:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆