上一頁下一頁
發新話題

『Show』男公關俱樂部第2版已經爆左POST喇,有興趣既人,請去第3版啦

收藏  |  訂閱
5.0k  122.6k

我地暫時唔好逼佢

引用:
原帖由 willshow 於 2009-5-24 01:18 AM 發表 查看引用來源
我只可以同大家講,如果你同時面對家族問題,生意問題,家庭問題,自身問題,你會點,係同時喎:030:
我會慢慢去分析.
首先. 4樣裡. 自己覺得邊樣最重要.
之後問自己.自己想過d咩生活.
再來問自己.自己的能力可唔可以支持到. or 能力夠唔夠去解決哂呢d問題
最後理性一點...

找個可信的朋友....慢慢一五一十講出來.....等朋友幫忙分析.
問題總有解決的方法......

一個人去諗......只會越想越唔通.......

希望你會明......我當中的意義啦

第一次咁認真係到留言.......:023:

引用:
原帖由 kanag 於 2009-5-24 01:21 發表 查看引用來源

好空泛wor.....爭產?
你睇唐心瘋暴太多喇

引用:
原帖由 catcat629 於 2009-5-24 01:22 AM 發表 查看引用來源

將自己冷靜少少...再揀D可以有辦法解決到既問題慢慢去解決:023:
就算係解決唔到都盡少少有能力自己既諗法令所有事情都過得輕鬆D:023:
人生係由無數既煩惱組成的....但冇必要迫自己太緊:122:
所以我明白WILL老 ...
貓仔.....你好叻呀............

番嚟la.....<得返半條人命> :028:

引用:
原帖由 catagnisb 於 2009-5-24 01:26 AM 發表 查看引用來源

貓仔.....你好叻呀............
唔夠小咪你分析得咁好:122:
我都係亂UP架咋:122:

引用:
原帖由 willshow 於 2009-5-24 01:25 AM 發表 查看引用來源

你睇唐心瘋暴太多喇
解決到=煩惱,解決5到=現實,輕鬆d la

引用:
原帖由 kelvin0224 於 2009-5-24 01:26 AM 發表 查看引用來源
番嚟la..... :028:
kelvin你返來了
點解呀:023:

引用:
原帖由 kelvin0224 於 2009-5-24 01:26 AM 發表 查看引用來源
番嚟la..... :028:
咁驚@.@

引用:
原帖由 catcat629 於 2009-5-24 01:27 AM 發表 查看引用來源

唔夠小咪你分析得咁好:122:
我都係亂UP架咋:122:
我唔係分析得好.....

我係將我的個人感受講出來......

我每次有想唔開....我都會找人傾訴.
因為我都係一個易諗差的人.....
需要朋友的幫助

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆