上一頁下一頁
發新話題

『Show』男公關俱樂部第2版已經爆左POST喇,有興趣既人,請去第3版啦

收藏  |  訂閱
5.0k  122.6k

引用:
原帖由 catagnisb 於 2009-5-24 01:12 AM 發表

嘩小壞好耐呀
要洗頭丫嘛

引用:
原帖由 bearbearbear01 於 2009-5-24 01:16 AM 發表 查看引用來源
點解今日好似個個版都有D怪怪地咁:028:
yes:097:

引用:
原帖由 bearbearbear01 於 2009-5-24 01:16 AM 發表 查看引用來源
有幾怪呀

引用:
天氣的錯~~:097:

我只可以同大家講,如果你同時面對家族問題,生意問題,家庭問題,自身問題,你會點,係同時喎:030:

引用:
原帖由 gtt280ps 於 2009-5-24 01:16 AM 發表 查看引用來源
要洗頭丫嘛
明白哂 lu......:027:

引用:
原帖由 willshow 於 2009-5-24 01:18 AM 發表 查看引用來源
我只可以同大家講,如果你同時面對家族問題,生意問題,家庭問題,自身問題,你會點,係同時喎:030:
我處境有啲同你差唔多,27晚慢慢傾

引用:
原帖由 willshow 於 2009-5-24 01:18 AM 發表 查看引用來源
好空泛wor.....爭產?

男人耍逼供(one on one):032:

引用:
將自己冷靜少少...再揀D可以有辦法解決到既問題慢慢去解決:023:
就算係解決唔到都盡少少有能力自己既諗法令所有事情都過得輕鬆D:023:
人生係由無數既煩惱組成的....但冇必要迫自己太緊:122:
所以我明白WILL老闆點解唔將唔開心既野帶上黎...因為你都想係要比自己開心下..唔駛去面對D煩既野呢:122:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆