上一頁下一頁
發新話題

『Show』男公關俱樂部 ++寂寞? 無聊? 入來吹水聊天吧++

收藏  |  訂閱
5.0k  132.6k

引用:
原帖由 willshow 於 2009-5-15 03:04 AM 發表 查看引用來源

我可是同潘瑋柏唱過傢
咁勁:023:

引用:
原帖由 willshow 於 2009-5-15 02:51 AM 發表 查看引用來源
我係天秤座傢,有人話天秤座d男仔好鍾意講大話喎:030:
天秤座由金星守護,守護神是維納斯,影響他們愛好追求和平和諧的感覺,天秤座的人外型優雅,親切善良,對人慷慨,朋友緣極好,喜歡聽別人的傾訴,溝通力又強,只不過有猶豫不決的最大毛病。
他們事事要求平衡,和其他人維持深入關係是他的人生目標,他們最容易感染寂寞,很多時會有心靈上空虛,雖然分享是他人生的座右銘,可惜他容易流於將自己的一套想法加諸在其他人身上,正所謂用自己的尺來度他人的長短,天秤座的朋友要小心這點。
不喜歡作決定,因為他們不懂得如何決定,很喜歡逃避問題,猶豫不決,不知所措,不知下一步可以怎樣去做,他們又最怕寂寞,朋友對他很重要,女性天秤座希望伴侶最好廿四小時陪她。

引用:
原帖由 kiki0325 於 2009-5-15 03:05 AM 發表 查看引用來源
我做完啦..:029: :029:
冰冰同kokieice攬完暖左好多..
咁勁!!!做完啦!!!!
叻叻~~:131:

引用:
原帖由 kokieice 於 2009-5-15 03:06 AM 發表

咁勁!!!做完啦!!!!
叻叻~~:131:
:043::043::043:
好攰啊...:029::029::029:

引用:
原帖由 kokieice 於 2009-5-15 02:57 AM 發表 查看引用來源

但係...有少少花心WO...唔怪之得俾人話溫女:035:
兩睇啦~

抱歉D講句,話我溫女,可以引番D事例黎講下,我唔係一個拎住貞節牌坊既婦人,但係對於感情我有我自己堅持。

FAITH IN 3,THE FIRST ONE IS FOR LOVE.

星座可以代表到既好有限,斷估唔會全世界既雙魚都有婚外情掛:023:

好啦,我承認我對於呢一個話題非常之嚴肅~

我去左做PROJECT話我溫女,我又想講,要批評一個人之前,麻煩好好認識呢一個人先。

NOW I'M SO SICK OF THIS TOPIC, JUST FORGIVE IT。

引用:
原帖由 kiki0325 於 2009-5-15 03:07 AM 發表 查看引用來源

:043::043::043:
好攰啊...:029::029::029:
哥哥錫錫
啜~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~:131:

引用:
原帖由 h0123920 於 2009-5-15 03:05 AM 發表 查看引用來源

我都好唱口架,最愛兒歌
美少女轉身變~變成戰士:098:

唔好意思~ 冰冰留個電話只係活動聯絡用~
如果想傾計, 可以上呢度或者funclub個版就可以搵到冰冰喇~
如果係私事, 可以send 1 個PM / SMS留低你0既msn / 問我~
thank you

引用:
原帖由 稚狼 於 2009-5-15 03:07 AM 發表 查看引用來源

兩睇啦~

抱歉D講句,話我溫女,可以引番D事例黎講下,我唔係一個拎住貞節牌坊既婦人,但係對於感情我有我自己堅持。

FAITH IN 3,THE FIRST ONE IS FOR LOVE.

星座可以代表到既好有限,斷估唔會全世 ...
好啦好啦~~我明白啦:023:
唔好嬲:029:

引用:
原帖由 Koimizu 於 2009-5-15 03:08 AM 發表 查看引用來源
唔好意思~ 冰冰留個電話只係活動聯絡用~
如果想傾計, 可以上呢度或者funclub個版就可以搵到冰冰喇~
如果係私事, 可以send 1 個PM / SMS留低你0既msn / 問我~
thank you  
邊條友咁冇品打電話騷擾冰冰呀:046:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆