上一頁下一頁
發新話題

分享人妻 p604 泰國Villa最新情況!

收藏  |  訂閱
9.1k  4.6m

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2021-1-21 09:19 發表 查看引用來源
啱啱同大家講完老婆冇著底褲俾佢大舅父個partner啊叔睇晒鮑魚全相,其實嗰日返到屋企之後我有同返老婆講,老婆話佢見到我喺車到影佢相之後見到個啊叔望住佢就估到自己走光。老婆話佢嗰陣已經即時望吓自己下面,雖然唔知個 ...
阿嫂著到咁引死人咩!
雖然話係屋企點解連個胸圍都唔戴, 就咁飛釘益曬三叔。

回覆 4837# 最錫我老婆 的帖子

大波細lin

对住阿嫂j左

岩岩睇完,如果係屋企,真要打個飛機先😂

引用:
原帖由 平衡生活 於 2021-1-21 11:54 發表 查看引用來源

阿嫂著到咁引死人咩!
雖然話係屋企點解連個胸圍都唔戴, 就咁飛釘益曬三叔。
啲女人喺屋企又真係多數都唔戴bra嘅,不過個衰婆著條咁薄嘅裙所以我先覺得佢係擺到明玩露出整鬼佢三叔囉

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2021-1-21 14:28 發表 查看引用來源

啲女人喺屋企又真係多數都唔戴bra嘅,不過個衰婆著條咁薄嘅裙所以我先覺得佢係擺到明玩露出整鬼佢三叔囉
你識果 d 唔戴 bra, 我識果d ,不但只帶 bra, 仲要著底衫,😞

引用:
原帖由 okvisa 於 2021-1-21 14:46 發表 查看引用來源

你識果 d 唔戴 bra, 我識果d ,不但只帶 bra, 仲要著底衫,😞
真係?可能我成日對住嗰啲都係我大嫂(家人),老婆表姐(算係家人),我ex個細妹(嗰陣時都算係家人),同埋老婆啲好姊妹(識咗好多年玩熟晒) 可能因為咁對我零介心掛,所以我以為女仔喺屋企通常都唔戴bra

好透視 又sexy 件睡衣

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2021-1-21 14:28 發表 查看引用來源

睇嚟真係擺明想引你三叔出手,撫摸佢寂寞的胸。

引用:
原帖由 okvisa 於 2021-1-21 14:46 發表 查看引用來源

而家好多女性都冇咁保守,出街只係戴胸圍唔會著底衫。
如果係屋企一家人多數都唔會戴胸圍,除非有外人到訪。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆