上一頁下一頁
發新話題

[其他] ~~ 完 ~~ "多謝大家支持"

收藏  |  訂閱
5.2k  279.3k

星期日 20  曼聯 [-0.5 / -1] 對 利物浦 [+0.5 / +1]  :044: :044: :044:

引用:
原帖由 28861805 於 2010-9-18 01:12 AM 發表 查看引用來源

傻啦..請2老去姐..有突啦
自己去 緊係去玩返2手啦:096:

同女友去果次 係葡京拎$500 過佢3關
500 *2 > 1000 *2 > 2000*2 >$4000
即刻係佢地請..買手信都豪d :096:
我女朋友唔鐘意我賭:029:
過3關真係正,個次去新濠連開10次細過左3關收手
個到買d手信香港都有,不過硬係差好遠:071:

引用:
原帖由 can0901 於 2010-9-18 01:18 AM 發表 查看引用來源

咁冇理由唔買d野食返黎比屋企人食既:071:
哈哈..咁我唔知佢鍾唔鍾意我賭啦..
不過佢就成日用我贏返黎既錢囉

引用:
原帖由 28861805 於 2010-9-18 01:17 AM 發表 查看引用來源
星期日 20  曼聯 [-0.5 / -1] 對 利物浦 [+0.5 / +1]  :044: :044: :044:
雖然有句金句,若要生活好,咪買利物浦
但係今次真係想買利物浦 [+0.5 / +1]

引用:
原帖由 can0901 於 2010-9-18 01:18 AM 發表 查看引用來源

我同女朋友去...會哄佢拉老虎機....之後話去屙屎@@

引用:
原帖由 can0901 於 2010-9-18 01:21 AM 發表 查看引用來源

雖然有句金句,若要生活好,咪買利物浦
但係今次真係想買利物浦 [+0.5 / +1]
唉..作為曼聯fans 都覺得 邊有理由讓得起半一呀:044:

引用:
原帖由 cyruskairi 於 2010-9-18 01:21 AM 發表 查看引用來源
我同女朋友去...會哄佢拉老虎機....之後話去屙屎@@
咁都得:030:
不過佢上次入到去..就話要玩拉老虎機(威尼c人)..

引用:
原帖由 28861805 於 2010-9-18 01:22 AM 發表 查看引用來源

咁都得:030:
不過佢上次入到去..就話要玩拉老虎機(威尼c人)..
呢D女友識做

引用:
原帖由 28861805 於 2010-9-18 01:21 AM 發表 查看引用來源

唉..作為曼聯fans 都覺得 邊有理由讓得起半一呀:044:
我係arsenal fans:027:
曼聯無晒翼,依家仲要靠傑斯同史高斯,無咩創造力
後防呢2場英超都唔集中,點讓咁多

引用:
原帖由 cyruskairi 於 2010-9-18 01:24 AM 發表 查看引用來源
呢D女友識做
但佢叫我陪住佢:030:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆