上一頁下一頁
發新話題

『Show』男公關俱樂部第3版 ,入來吹水聊天吧,我地會好多人陪你傾下計傢

收藏  |  訂閱
5.0k  131.3k

引用:
原帖由 s&a 於 2009-5-31 06:25 AM 發表 但係冰冰d字一直都係黑色???有咩唔同呀!!唔覺難睇???
我見到係淺紫色wor hahaha
我部電腦絕對無問題
:071:

不過uwants layout就難睇d,都幾花下

引用:
原帖由 cathay_pacific 於 2009-5-31 06:21 AM 發表 查看引用來源
老闆? :044:

just pass by n chat, dont really treat it for seriously mate, :071:
唔需要認真? 有冇聽過如果網上發言恐嚇, 都係犯法?
就算而家唔係犯法, 但頭先你0既回覆係會令其他人誤會~ 你身在英國, 可能對你都影響唔到or就算有都唔大~
但我地有搞活動~ 咁講會令出0黎活動0既人, 或者一0的只係上0黎傾計識0下朋友, 打發0下時間0既人誤會!!!
加上我地呢度叫做stuff0既都有貼相~ 甚至一0的經常上0黎傾計0既女仔(0係呢度叫熟客啦)都有貼相出0黎!
你頭先所講0既0野, 足以令呢度0既人名譽受損!!!

可能冰冰0岩0岩0既說話係有不禮貌0既成份, 但我覺得絕對有需要認真咁澄清!
請你唔好再講出類似0既言論引致其他人誤會

引用:
原帖由 Koimizu 於 2009-5-31 06:31 AM 發表 唔需要認真? 有冇聽過如果網上發言恐嚇, 都係犯法?就算而家唔係犯法, 但頭先你0既回覆係會令其他人誤會~ 你身在英國, 可能對你都影響唔到or就算有都唔大~但我地有搞活動~ 令出0黎活動0既人, 或者一0的只係上 ...
:071: 我講過d咩? 

sosad 笑鳥
貼相甘又點? 有咩所謂? =.=

引用:
原帖由 cathay_pacific 於 2009-5-31 06:34 AM 發表 查看引用來源

:071: 我講過d咩?

sosad 笑鳥
貼相甘又點? 有咩所謂? =.=
你講過0的咩可以check番帖~
你頭先講到認為呢度0既男公關係鴨~ 又話呢度係sex區梗係講sex~
如果人地信以為真, 咁#1貼相出0黎0既人咪個個俾人誤會???
你身在英國...之後唔知, 但至少呢段時間都唔會參加我地0既活動~
貼唔貼相, 對你梗係冇影響冇所謂啦~

引用:
原帖由 cathay_pacific 於 2009-5-31 06:30 AM 發表

我見到係淺紫色wor hahaha
我部電腦絕對無問題
:071:

不過uwants layout就難睇d,都幾花下
我一直都係睇到黑色???

4802帖就係紫...

引用:
原帖由 cathay_pacific 於 2009-5-31 06:28 AM 發表

:071: 我只係話, 我只係路過睇你地講野

吾好太緊張...
有時講野吾好一句插埋黎, 亦都吾好太緊張..
都係吹下水
btw 吾岩聽吾好插我呀下
just chattin
我沒緊張呀~~我一直都抱住吹水心態的!!

引用:
原帖由 Koimizu 於 2009-5-31 06:40 AM 發表 你講過0的咩可以check番帖~你頭先講到認為呢度0既男公關係鴨~ 又話呢度係sex區梗係講sex~如果人地信以為真, 咁#1貼相出0黎0既人咪個個俾人誤會???你身在英國...之後唔知, 但至少呢段時間都唔會參加我地0既 ...
:071: 我問下je,我無話係wor姐姐

我唔知你幾歲丫...不過入得0黎成徵區...估你唔會18歲以下掛...
即使你真係咁覺得...但未了解0既時候亂講說話, 係會引致其他人誤會!
有機會會傳出一0的流言, 會影響人地名譽甚至會影響其他人0既關係!
咁大個人...為自己講0既0野負責任...

引用:
原帖由 s&a 於 2009-5-31 06:42 AM 發表 我沒緊張呀~~我一直都抱住吹水心態的!!
:098:得啦, 我同你傾計.. 你好d

你邊間學校ga ?!!
睇下同吾同我一間haha
我細個都有讀過

回覆 4808# Koimizu 的帖子

:071: :071:
wfc
well 吾岩傾就算

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆